Kombinatívan és eredményesen

2021-08-10 15:17:53
Kisvárda FC

A hétvégi pauza után szerdán salgótarjáni fellépés vár NB III-as csapatunkra – BEHARANGOZÓ.

Az első fordulóban 3–0-s győzelmet aratott csapatunk szerdán annak a Salgótarjánnak a vendége lesz, amely nyitányon 3–0-s vereséget szenvedett a BKV Előre otthonában. Mégsem állítanánk, hogy második számú legénységünk toronymagas favoritja lenne az NB III-as összecsapásnak, mert idegenben mindig nehéz nyerni. Mondhatjuk, hogy az első fordulóban vett lendület megfelelő alap lehet a folytatásra, csakhogy a hétvégi kupaforduló miatt azt a meccset már tíz napja játszottuk.

„Abból a szempontból nem jött rosszul a szünet, hogy a komoly erőkből áll ukrán Minaj ellen tudtunk edzőmeccset játszani és megmérettetni magunkat – mondta a fura bajnoki kezdet kapcsán tartalékcsapatunk edzője, Kocsis János. – A Salgótarján első fordulós és kupameccsen bevetett összeállítását látva mindössze két olyan játékosa volt, aki mindkét találkozón lehetőséghez jutott. Nem hiszem, hogy fáradtak lesznek majd, sőt, a bajnokin elszenvedett vereség után nyilván javítani akarnak, de a mi célunk is az, hogy megszerezzük a három pontot. Jó mérkőzésre van kilátás, és az első csapatból kapott emberekkel erősödni fogunk, nagyobb hangsúlyt fektethetünk a kombinatív játékra, és nagyon bízom benne, hogy ez eredményességgel is párosul.”

A Sényő elleni meccs előtt is megkérdeztük Kocsis Jánost, így már csak babonából is felvetettük neki: elégedett lenne, ha ugyanaz az eredmény és forgatókönyv válna valóra, mint legutóbb Tarjánban? Akkor a hajrában esett öngólnak köszönhetően nyertünk 1–0-ra...

„Természetesen – vágta rá a tréner. – A kapott gól nélküli meccseket különösen szeretem, telhetetlennek sem akarok tűnni, úgyhogy aláírnám azt az eredményt újra.”


NB III KELETI CSOPORT: 2. FORDULÓ

SALGÓTARJÁNI BTC (18.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (2.)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, szerda, 17.30

Vezeti: Berényi Tamás (Dobos Dávid, Pálinkás Donát Ferenc)


A borítófotón: Abov Avetiszjanra (jobbra) is kemény erőpróba vár a hétközi fordulóban

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló