Kitartást és önfegyelmet!

2020-03-18 16:08:15
VLA

Fontos, hogy utánpótláskorú játékosaink is az utasításoknak megfelelően cselekedjenek – MOTIVÁCIÓS VIDEÓ

Kedves Utánpótláskorú Játékosaink!

Számotokra is nehéz ez az időszak, hiszen egész télen azért dolgoztatok, hogy meg tudjátok mérettetni magatokat, erre alighogy elkezdődött a tavaszi idény, rajtatok kívülálló okok miatt – előre nem látható ideig – be is fejeződött. Nemcsak meccsek nincsenek, hanem csapatedzések sem, és igen, ilyenkor az iskola, a közös tanulás is kezd hiányozni.

Fiatalok, még inkább gyerekek vagytok, de ahhoz talán már kellően érettek, hogy felmérjetek, fontos betartani az utasításokat. Azokat, amelyeket a Várda Labdarúgó Akadémia vezetőitől, edzőitektől, az egészségügyi stábtól kaptok, de azokat is, amelyekről a hírekből értesültök.

Tegyetek meg ti is mindent azért, hogy mielőbb és teljes létszámban térhessetek vissza a pályára! Hogy minél többet tudjatok edzeni, és minél többször tudjátok átélni azokat a pillanatokat, amelyeket ebben az egyelőre csonka tavaszi szezonban szerencsére már többször megéltetek. A gólszerzés és a győzelem ízét.

A VLA korosztályos-csapatainak 2020-as góljainak összefoglalójával kívánunk nektek kitartást, jó egészséget és mielőbb visszatérést!

Addig is: vigyázzatok magatokra!next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló