Kisvárdai váltotta a brémait

2022-11-16 21:25:17
Kisvárda FC

Játékosunk a második félidőben jutott lehetőséghez a győztes bolgár válogatottban.

Tovább gyarapította válogatottságai számát Janisz Karabeljov, aki szerda este pályára lépett Bulgária színeiben a Cipruson játszott barátságos nemzetek közötti mérkőzésen. A bolgárok 2–0-ra nyertek, középpályásunk a szünetben lépett pályára a Werder Bremen játékosa, Ilia Gruev helyére beállva, akkor 1–0-ra vezettek a vendégek.

Karabeljov a 48. percben sárga lapot kapott, a 71. percben pedig növelték előnyüket a bolgárok, és 2–0-ra nyertek is.

„Janinak” ez volt a kilencedik válogatottsága, a harmadik, amikor kisvárdai futballistaként lépett pályára a nemzeti csapatban. Korábban Nemzetek Ligája- és Európa-bajnoki-selejtezőkön számítottak rá, ez volt az első barátságos mérkőzése válogatott szinten.

A bolgárok vasárnap Luxemburgban játszanak (ahol a magyar válogatott csütörtökön lép fel), míg másik, a felnőtt válogatottban meghívott játékosunk, Driton Camaj csütörtökön a szlovénok, vasárnap a szlovákok ellen játszhat. Az északmacedón U21-es válogatottban számításba vett Mario Ilievszki csütörtökön Ciprus, kedden pedig Szerbia korosztályos legjobbjai ellen bizonyíthat, éppúgy Larnacában, ahool Karabeljov is pályára lépett a ciprusiak ellen.


A borítófotón: Janisz Karabeljov szerdán a bolgár válogatott mezét ölthette magára


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló