Kisvárda: nagy várakozás

2018-06-25 14:23:19
Kisvárda FC

Dr. Seszták Miklós kormánybiztos, Leleszi Tibor polgármester, Révész Attila sportigazgató, Kondás Elemér vezetőedző és Bárány László főszponzor közös levele a csapat történelmi, első NB I-es éve előtt szurkolóinkhoz.

Kedves Sportszerető Barátaink!

Ahogy véget ér a labdarúgás nagy, négyévente esedékes seregszemléje, a világbajnokság, megkezdődik a magyar labdarúgás élvonalának a pontvadászata, immár a Kisvárda Master Good csapatával a tizenkét csapatos mezőnyben. Mostantól, aki szereti a focit, nem kell egy-egy rangadóért Budapestre vagy a megyeszékhelyre utaznia, mert immár az NB I házhoz jön, ellátogat hozzánk a rekordbajnok Fradi, a magyar labdarúgásnak számos legendát adó Újpest, a tavalyi riválisunk, az MTK vagy a Bajnokok Ligája selejtezőiben induló Videoton.

Nagy összefogással értük el a közös sikert, hogy a legmagasabb osztályban szerepelhetünk, és csak így sikerülhet, hogy megyénket, régiónkat is képviselve a legmagasabb osztály tagjai is maradjunk. A magyar állam városi stadionunk építésével, az önkormányzat, a szponzorok lehetőségeikhez mért támogatásukkal továbbra is a csapat mögött állnak. Kisvárda maga egy nagy várakozás. Ez érezhető lépten-nyomon a városban, a környéken. Mindenki kíváncsi, milyen is lesz az első szezon a legjobbak között.

Sokan kérdezik, miben lehetnek segítségünkre, hogyan tudnának részesei lenni ennek a különleges vállalkozásnak. Sokan ajánlanak fel önkéntes munkát is. Minden segítő szándéknak örülünk, megtiszteltetés számunkra ez a szeretet. Stadionunkban, ami egy igazi kis ékszerdoboz, 2993 férőhely van. Talán az lenne a legnagyobb segítség, ha itthoni tizenhat mérkőzésünk előtt kitehetnénk a telt ház táblát. Ehhez pontosan 2993 lelkes, sportot és városát, régióját szerető barátra van szükség. Minden megváltott jegy nem csupán egy kis segítség, hanem egy nagy igen közös ügyünk mellett.

Ehhez kapcsolódóan hamarosan megállapítjuk a hivatalos jegyárakat. Az A1 és a B1 szektorokba, vagyis a VIP-en kívüli legjobb helyekre a tervek szerint 2500 forintba kerül majd egy belépő a mérkőzésekre. Lesznek 2000 és 1500 forintos kategóriájú jegyek, illetve a diákok és nyugdíjasok számára kedvezményes jegyárakat biztosítunk, de ezekkel a belépőkkel csak a B3 szektorokban lehet majd helyet foglalni. A B2-es szektorban jelöljük ki a családi szektort, ahol egy négytagú család 5000 forintért foglalhat majd helyet. A B-közép tagjainak szóló kedvezményekről hamarosan külön egyeztetünk a szurkolótáborral.

Lesznek kiemelt kategóriájú mérkőzések, amelyeken a nagyobb érdeklődés és a magasabb rendezési költségek miatt drágábbak lesznek a jegyárak is. A Magyar Kupa-mérkőzésekre viszont kedvezményes áron be lehet majd jutni a stadionba.

A VIP Gold-jegyek ára mérkőzésenként 13 000, a VIP Silver-belépők 10 000 forintba kerülnek majd. EZ AZ ÁR TARTALMAZZA A KORLÁTLAN ÉTEL- ÉS ITALFOGYASZTÁST IS! A két kategória között az ülőhelyek elhelyezésében és a székek minőségében van különbség.

Természetesen lehetőség nyílik bérletek vásárlására. A szezon 16 hazai mérkőzésére érvényes bérletet vásárlóknak összességében tíz százalékkal kell majd kevesebbet fizetniük, mintha minden egyes mérkőzésre megvásárolnák a belépőt, illetve a kiemelt mérkőzésekre is garantáltan felár nélkül juthatnak be. A bérlet ára nem tartalmazza a kupameccsekre szóló belépést, de a helyválasztás jogát igen.

Várjuk érdeklődésüket hamarosan nyitó jegyértékesítő pontjainkon, internetes oldalainkon és személyesen első hazai mérkőzésünkön is. Hajrá, Kisvárda!

Dr. Seszták Miklós

Leleszi Tibor

Révész Attila

Kondás Elemér

Bárány László


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló