Kikaptunk a Kecskeméttől

2023-03-04 16:15:38
Kisvárda FC

Hazai pályán szenvedtünk vereséget legfőbb riválisunk ellen. BESZÁMOLÓ

Az idén még veretlen, a dobogóért harcoló csapatok rangadójára kapust cseréltünk, bajnoki mérkőzésen Danijel Petkovics először állt a kisvárdai gólvonalra. A védelem szerkezetén is változtattunk, abban bízva, hogy ez is segíthet az eredményesség javulásán.

Hátul nem is volt gond a szombat délutáni mérkőzésen, de a felállt kecskeméti védelemmel szemben nagyon nem ment a játék. Ugyan Jasmin Mesanovicnak volt egy ígéretes beadása, de az első játékrész legnagyobb lehetősége az volt, amikor Banó-Szabó Bence 15 méterről alig lőtt mellé.

Szünetben lejött a rosszullétre panaszkodó Mesanovic, a Kecskemét is változtatott, és vezetéshez jutott. Ahogy a korábbi fordulókban, most is beakadt egy távoli lövése a hírös városi csapatnak, így a folytatásban még inkább beállt védekezni. Nem tudtuk feltörni a reteszt, pedig nagy volt a fölény, de kevés a helyzet, a távoli lövések pedig nem sikerültek.

A Kecskemét szervezett, taktikus játékkal vitte el a három pontot, megtörve idei veretlenségünket.


OTP BANK LIGA: 22. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOODKECSKEMÉTI TE 0–1 (0–0)

Kisvárda, Várkerti Stadion, 1750 néző. V.: Bognár Tamás (Szert B., Belicza B.)

KISVÁRDA: Petkovics – Hej, D. Kovacic, Széles I. – Melnik, Karabeljov (Navrátil, 77.), Ötvös, Makowski, Leoni (Alic, 78.) – Mesanovic (Szpaszics, a szünetben), Camaj (Vida K., 78.). Vezetőedző: Török László

KECSKEMÉT: Varga B. – Nagy K., Vágó L., Szabó A., Belényesi, Zeke – Meszhi (Nikitscher, a szünetben), Szuhodovszki (Rjaskó, 92.), Banó-Szabó (Szalai G., 74.) – Katona B. (Májer M., 74.), Tóth B. (Horváth K., 84.). Vezetőedző: Szabó István

Gólszerző: Katona B. (0–1) az 54. percben


A gól története

54. perc: Szuhodovszki szerzett labdát a bal oldalon, Katona Bálint elé passzolt, és ő 22 méterről jobbal a vetődő Petkovics felett a léc alá lőtte, 0–1.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló