Kijut most a terhelésből

2021-10-06 16:28:28
Kisvárda FC

A gátak, a bóják és a karók is főszerepet kaptak a szerdai edzésen.

Nincs a hétvégén NB I-es bajnoki mérkőzés a világbajnoki selejtezők miatt, és mivel a kisvárdai csapatból nincs olyan labdarúgó, aki érintett lenne a válogatott programban, Joao Janeiro vezetőedző és stábja a teljes kerettel együtt dolgozhat.

Mindezeket kihasználva nem spórol a terheléssel a szakmai stáb, hiszen ezekben a napokban lehet erőt gyűjteni, most lehetnek picit fáradtabbak a lábak. A szerdai edzésen nemcsak a futball-, hanem az egyensúlyozó és stabilizációs gyakorlatokhoz szükséges bosulabda is előkerült, ahogy a gátak, a bóják és a karók is.

Pénteken délután zártkapus edzőmeccset játszik a csapat az ukrán élvonalbeli FK Minajjal, szombaton még lesz egy edzés, a jövő héten pedig a szokásos bajnoki ritmust veszi fel a csapat az október 17-i, Újpest elleni bajnoki előtt. Arra már megvásárolhatók a belépők, hétköznaponként 9 és 16 óra között a sportcsarnokban, csütörtökön 12 és 17 óra között a stadionban található szurkolói shop is nyitva lesz, ahol az ajándéktárgyak vásárlása mellett a meccsbelépőkhöz is hozzá lehet jutni.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló