Kihagyhatatlanok a válogatottból

2021-09-28 10:51:17
Kisvárda FC

A hétvégén gólt szerző játékosaink két helyen is bekerültek a forduló legjobbjai közé.

Egyénileg is nagyra értékelték játékosaink hétvégi teljesítményét azok a fórumok, amelyek rendszeresen kihirdetik a forduló válogatottjait.

A csakfoci.hu portálon tagja lett a hetedik játéknap álomcsapatának a DVSC ellen gólt szerző és gólpasszt jegyző futballistánk, Jasmin Mesanovic. A kispadról előrelépő, győztes gólt szerző Zlicsics Lázár pedig a forduló cseréje, ha úgy tetszik a válogatott 12. embere lett.

A csakfoci.hu szövegesen így értékeli játékosaink beválogatását.

Jasmin Mesanovic: „A bosnyák válogatott támadó jól került helyzetbe, már az első félidőben is betalálhatott volna, de közeli pöccintését még védte Kosicky. A második játékrész elején aztán éles szögből kilőtte a jobb sarkot, a végén pedig ő csúsztatott a győztes gólt szerző Zlicsics elé.”

Zlicsics Lázár: „A szerb-magyar kettős állampolgárságú középpályás remek cserének bizonyult. A 89. percben az eléje fejelt labdát gyönyörűen tekert a bal sarokba, győzelemhez segítve ezzel csapatát.”

A csakfoci.hu portálon a 7. forduló válogatottja:


A Nemzeti Sport a szokásos, keddenként megjelenő, a forduló történéseit feldolgozó összeállításában nevezett két futballistát is betette a forduló válogatottjába, Mesanovic és Zlicsics is 7-es osztályzatot érdemelt ki a laptól. És ezzel még nincs vége! Miként az MLSZ-nél, úgy az NS-nél Mesanovic szerezte a forduló gólját!

A Nemzeti Sport válogatottja, 7. forduló:

Hú, de jó lenne minden meccs után ennyi jó hírről beszámolni...


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló