Kiböjtölt idegenbeli siker

2019-10-20 14:48:48
Kisvárda FC

Kétszeri hátrányból állt talpra megye egyes csapatunk Újfehértón.

Nem indult jól a megye egyes csapatunk újfehértói mérkőzése, korán vezetéshez jutott az Újfehértó, majd amikor Vaszil Himik szép emeléssel egyenlített, három percre rá másodszor is hátrányba került.

A második félidő elején Gyüre Tamás gyorsan egyenlített, a vezető találatért (amelyet ugyancsak Gyüre szerzett) azonban alaposan meg kellett dolgozni, mert sorra maradtak ki a helyzetek. A hosszabbításban mindent egy lapra tett fel a saját térfelén szabadrúgáshoz jutott Újfehértó, a felívelt labdát azonban megszerezték a vendégek, és a kontrából Sztavrosz Cukalasz megszerezte a győzelmet bebiztosító negyedik gólt.

A Kisvárda Master Good II a megye egyben története első meccsét 2018. augusztus 11-én, Tiszavasváriban 6–1-re megnyerte, azóta várat magára az újabb idegenbeli siker.

Sokat kellett böjtölni érte…


TISZÁNTÚLI TAKARÉK MEGYEI I. OSZTÁLY, 11. FORDULÓ

Újfehértó SE–Kisvárda Master Good II 2–4 (2–1)

Újfehértó, 312 néző, v.: Takács A. Kisvárda II: Odincov – Severnyov, Szőr, Rubus, Avetiszjan – Riznicsenko (Lusánszki), Cukalasz, Ivancso (Atamasz), Anderson Pico – Himik, Gyüre T. (Illés G.). Edző: Nagy Sándor

Gól: Mogyorósi Á., Veres D., illetve Gyüre T. 2, Himik, Cukalasz.

Nagy Sándor: – Régen, az előző idény nyitányán nyertünk utoljára idegenben, és az utóbbi időszak teljesítménye alapján ez már nagy érett. Rendszerint sok helyzetet dolgoztunk ki, melyeket azonban kihagytunk, ezúttal másként történt. Ezen a mérkőzésen sokat jelentett a tapasztalt játékosok rutinja. Úgy gondolom, összességében le a kalappal a fiúk előtt.


A fotón: Vaszil Himik szerezte az első egyenlítő találatot

(További fotók a Médiatár menüpontban)


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-01-28 17:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mol Fehérvár FC
4-1
2-0
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
2022-11-13 13:30
OTP Bank Liga, 16. forduló