Ki kezdőnek, ki cserének jelölte

2020-10-27 08:59:31
Kisvárda FC

Gólszerzőnk jelen van a forduló válogatottjaiban is.

Nemcsak az MLSZ-nél, a Nemzeti Sportnál is a forduló góljának választották Kovácsréti Márk találatát, amely az MTK elleni pontszerzésünket eredményezte.

Ettől is van tovább, hiszen az országos sportnapilapnál a forduló válogatottjába is bekerült játékosunk.

Az NS-nél így fest a legutóbbi játéknap legjobb tizenegye: Póser (Budafok) – Bolla (Mol Fehérvár FC), Vaszicsku (Budafok), Böde (Paks), Heister (Ferencváros) – Somália (Ferencváros), Nego (Mol Fehérvár FC), Max (Diósgyőr) – Kovácsréti (Kisvárda Master Good), Drazsics (Diósgyőr), Nguen (Ferencváros).

Szokásához híven a csakfoci.hu ugyancsak összeállította a forduló válogatottját, amelynek kezdő tizenegyében ugyan nem kapott helyet ifjú szélsőnk, de őt jelölték a forduló legjobb cseréjének az alábbi indoklással: „Lendületet vitt a Kisvárda támadójátékába. A 60. percben kapásból szép gólt lőtt a bal felsőbe, amivel egy pontot szerzett csapata.”

Az InStat elemző rendszer egyes statisztikai adatai között kiderül, hogy Claudiu Bumba adta a fordulóban a legtöbb kulcspasszt, számszerint hármat. Bumba Szlobodan Szimoviccsal együtt négy-négy szabálytalanságot szenvedett el, ezzel ebben a kategóriában holtversenyes negyedikek, míg Hej Viktor és Cornel Ene többedmagukkal a legtöbb szabálytalanságot követtek el, ugyancsak négyet.


A borítófotón: A csakfoci.hu válogatottja a nyolcadik fordulóban


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-28 15:15
OTP Bank Liga, 30. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Paksi FC
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő