Kettős meccs a déli harangszóra

2023-04-05 10:13:13
VLA

Legkisebb korosztályos csapatainkra rangadó vár a Diósgyőr ellen. BEHARANGOZÓ

A vasárnapi gólzáporos mezőkövesdi győzelmeket (9–0 és 15–0) követően csütörtökön garantáltan nehezebb dolga lesz legkisebb korosztályos csapatainknak, hiszen a Diósgyőri VTK az U13-as és az U12-es mezőnyben is az elithez tartozik ebben a csoportban – hasonlóan persze a mieinkhez. A déli harangszóra kezdődik mindkét mérkőzés, a nagyobbak a Várkerti Sporttelep műfüves pályáján, az U12-esek az akadémiai kollégium játékterén játszanak.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 20. FORDULÓ

Csütörtök, 12.00: Várda LA–Diósgyőri VTK

Deák Béla, a VLA edzője: – A csoport egyik legjobb csapata látogat hozzánk, ennek megfelelően a legjobb tudásunkra lesz szükség ahhoz, hogy itthon tartsuk a három pontot. Bár lesznek hiányzóink, becsületesen felkészültünk az ellenfélből, és magam is kíváncsian várom, hogyan tudjuk hasznosítani az ellene megszerzett eddigi tapasztalatokat.MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 20. FORDULÓ

Csütörtök, 12.00: Várda LA–Diósgyőri VTK

Oláh Levente, a VLA edzője:A csoportunk egyik legjobb csapata látogat hozzánk, amellyel rendre izgalmas, gólokban gazdag mérkőzéseket játszunk. Szeretnénk győztesen elhagyni a pályát hazai környezetben, de ez cseppet sem ígérkezik könnyű feladatnak. Ha mindenki a tudása legjavát nyújtja, akkor van esélyünk a számunkra pozitív eredmény elérésére.


A borítófotón: Ugyan nehéz feladat vár mindkét csapatunkra, de azért nem kell megszeppenni tőle


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló