Kettős győzelemmel tovább

2019-06-08 10:14:47
VLA

Az U14-es akadémiai csapatunk sikerrel vette az osztályozó első fordulóját.

A visszavágót is megnyerte a Várda LA U14-es csapata, így kettős győzelemmel jutott túl a Mészöly Focisuli ellen az osztályozó első fordulójában. A várdaiak egygólos előnnyel érkeztek a szombat délelőtti, fővárosi összecsapásra, és az összesített különbséget már az első félidőben sikerült megtoldani eggyel. A továbbjutás egyetlen percig sem forgott veszélyben (azok után különösen, hogy a második gólt is megszerezték a vendégek, majd emberelőnybe kerültek), végül a győzelem is összejött a visszavágón.

A második körben a mostani fordulóban erőnyerő Eger lesz a VLA ellenfele, az első meccset szerdán játsszák Egerben.


U14 II. OSZTÁLY OSZTÁLYOZÓ, 1. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

Mészöly Focisuli SE–Várda LA 2–3 (1–2)

VLA: Jóbi – Abu, Juhász Dávid, Vojtkó (Veress M.), Lukecha (Romanchuk), Kosovshchuk, Napuda (Dócs), Puporka (Jávor A.), Ténai, Babych, Széll. Edző: Kovács János

Gól: Szanati (34.), Kiss Zs. B. (77.), illetve Puporka (11. és 80. – az elsőt 11-esből), Vojtkó (32.). Kiállítva: Moldoványi (Mészöly Focisuli, 54.)

Kovács János: – Érvényre jutott a két csapat közötti tudásbeli különbség, amely a helyzetek számában is megmutatkozott. Gólokat is tudtunk szerezni, amelyek mellett több nagy lehetőséget is elpuskáztunk. Sokat tettünk a győzelemért, le kalappal a csapat előtt, mentálisan és fizikálisan is jobbak voltunk. Tudjuk, a következő feladat sem lesz könnyű, de azért dolgoztunk egész évben, hogy ilyen párharcokat vívhassunk.

Továbbjutott: Várda LA, kettős győzelemmel (4–2)Következő mérkőzés
Debreceni EAC
Kisvárda Master Good
Debrecen, DEAC Sporttelep
2021-09-18 15:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Puskás Akadémia FC
0-1
0-1
Kisvárda Master Good
Felcsút, Pancho Aréna
2021-09-12 17:30
OTP Bank Liga, 6. forduló