Kettős győzelem Karcagon

2020-08-29 10:51:20
VLA

Ifjúsági szekciós csapataink „12-es busszal” jöhetnek haza.

A harmadosztálynak megfelelő regionális bajnokságban szereplő U17-es és U19-es csapatunk szombaton Karcagon kezdte a bajnokságot. Elsőként az U17-es csapatunk lépett pályára, amely nyolc gólt szerezve aratott fölényes győzelmet. A legeredményesebb játékosunk Puporka Dávid volt, aki öt találatig jutott.

Az U19-esek jobban megszenvedtek a sikerért, a gólokat a második félidőre hagyva nyertek 4–0-ra. Érdekesség, hogy a két meccsen játszott négy félidőből három is 4–0-s részeredményt hozott, összességében pedig 12 gólt szerezve indulhattak haza csapataink Karcagról.


REGIONÁLIS U17 ÉSZAKKELET, 1. FORDULÓ

Karcagi SE–Várda LA 0–8 (0–4)

VLA: Végső (Popovics) – Lukecsa, Ténai, Hudan, Juhász D. (Scsoka) – Adu (Prepuk), Szirota, Babics (Romancsuk) – Hricu (Napuda), Bokor M., Puporka. Edző: Révész Csaba

Gól: Puporka 5, Hricu, Bokor M., Romancsuk

Révész Csaba: – Szerény képességű csapat ellen játszottunk. Túlgörcsöltük az első félidőt, helyzeteinket nem tudtuk jó arányban értékesíteni. A szünetbeli cseréknek köszönhetően mozgékonyabbá vált a játékunk, ennek ellenére nem tudtunk több gólt szerezni, mint az első játékrészben.

A fotón: Íme az egyik Puporka Dávid-gól az ötből


REGIONÁLIS U19 ÉSZAKKELET, 1. FORDULÓ

Karcagi SE–Várda LA 0–4 (0–0)

VLA: Kerekes – Lovász (Kofel), Remenyicki (Szabó Á.), Deniszjuk, Nyéki K. (Révész) – Kirjuhan (Jene), Honcsar, Újvári – Simon M. (Pataki), Durueke, Czérna. Edző: Ádámszki Róbert

Gól: Újvári, Czérna, Szabó Á., Pataki I.

Ádámszki Róbert: – A nagy meleg rányomta a bélyegét a játékunkra, ennek ellenére az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink, és csak magunkat okolhatjuk, hogy döntetlen volt az állás. A második félidőben ott folytattuk ahol abbahagytuk, azzal a különbséggel, hogy a cserék lendületet adtak a játékunknak, és a kínálkozó lehetőségeinkből többet is értékesíteni tudtunk.



Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló