Ketten is az első négyben

2019-04-08 21:11:07
Kisvárda FC

A meccs indexálása is remek kisvárdai teljesítményekről árulkodik.

Nemrég közzétett írásunkban azt ecseteltük, hogy összesen öt kisvárdai futballistát is beválasztottak a forduló válogatottjába a különböző fórumokon. Ez szubjektív műfaj, de az objektívnek tekinthető InStat mérkőzéselemző program adatai is arról árulkodnak, hogy bravúros egyéni teljesítmények is születtek a Felcsúton győztes (4–0) kisvárdai csapatban.

A mutatókat összegző InStat-index alapján két egészen kimagasló várdai produkció született: a mind a négy gólban szerepet játszó Gheorghe Grozav 328-as értékkel zárt, ami a debreceni Ferenczi János (349) és a szombathelyi Rui Pedro (341) mögött a harmadik legjobb a 27. fordulóban. A negyedik is kisvárdai futballista lett: Rados Protics is 300-as érték felett zárt, 311 pontot gyűjtve. Baloldali védőnk több beadással veszélyeztetett, és a második valamint negyedik gól előkészítéséből is kivette a részét.

A sikeres cselek kategóriájában is Grozav volt a legjobb kisvárdai, a román válogatott játékos nyolc csellel (12 kísérletből) a harmadik lett, és csak azért szorult az ugyancsak nyolcas értéket produkáló Branko Pauljevics (Újpest) mögé, mert utóbbinak minden próbálkozása sikerrel járt. Ebben a kategóriában a diósgyőri Florent Hasani (13) vitte a prímet.

Teodorosz Beriosz nevét is megtalálni az első öt között, görög védőnk az elkövetett szabálytalanságok kategóriájában lett többedmagával a harmadik négy faultja következtében.


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló