Ketten is a kezdőtizenegyben

2023-10-17 20:09:59
Kisvárda FC

A keddi válogatott programban kisvárdai játékosok is érintettek voltak – a mieink még nem jutottak ki.

Tétmeccsek vártak kedden válogatott játékosainkra: Mario Ilievszki az északmacedón U21-es csapatban a Moldova elleni, míg a Montenegró színeiben számításba vett Driton Camajra a szerbiai Európa-bajnoki selejtező várt. Mindkét kisvárdai futballista a kezdő tizenegyben kapott helyet.

Elsőként Ilievszkiék meccsére került sor, csatárunk újra csapatkapitányként lépett pályára Kisinyovban. A gólnélküli első félidőt követően a vendég északmacedónok az 51. percben emberelőnybe kerültek, ám az 55. percben mégis ők kaptak gólt, majd hiába egyenlítettek egy órányi játék után, a 85. percben újra betalált Moldova, és 2–1-re nyert. A vesztes oldalon Ilievszki a 89. percig volt a pályán, ekkor cserélték le.

Mindeközben a szerbek ellen az Eb-re jutás szempontjából döntő jelentőségű, Belgrádban 20.45-kezdődő mérkőzésen montenegrói válogatott játékosaink közül Driton Camajt (borítófotónkon 7-esben) a kezdőcsapatba, Danijel Petkovics kapust a kispadra jelölték. Szélsőnk a 73. percig volt a pályán, akkor még 1–1 volt az állás, miután a vendégek kiegyenlítették a szerb előnyt, ám a szerbek végül 3–1-re nyertek.

Az ebben a csoportban érintett magyarok még nem ünnepelhették meg az Eb-re jutást, hiszen 2–0-s hátrányból 2–2-es döntetlent játszottunk Litvániában, így még egy pont szükséges a mieinknek ahhoz, hogy matematikailag is biztossá váljon a jövő évi részvétel.


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló