Ketten dupláztak és az edző is érintett

2024-04-30 07:54:07
Kisvárda FC

A Fehérvár elleni teljesítményük alapján három játékosunk is bekerült a forduló válogatottjaiba.

Három fórumon összesen három játékosunk került be a 30. forduló válogatottjába – plusz még vezetőedzőnk, Feczkó Tamás is érintett.

Ketten dupláztak: Bohdan Melnik a Nemzeti Sportnál és a csakfoci.hu-nál került be a legjobbak közé, Driton Camaj pedig a csakfocinál és az M4 Sportnál is. A Nemzeti Sport forduló válogatottjába védőnk, Alaksandar Jovicic is bekerült még.

Nemzeti Sport – a 30. forduló válogatottja:

A csakfoci.hu válogatottjába két játékosunk, Bohdan Melnik és Driton Camaj is bekerült, a portál által rendszeresen megnevezett, a válogatottat „irányító” edző pedig trénerünk, Feczkó Tamás lett. Ezen a fórumon nem osztályoznak, hanem szövegesen értékelik a legjobbak teljesítményét, a mieinkét az alábbiak szerint.

Bohdan Melnik: „Újra bebizonyította, hogy nagy munkabírású középpályás, végig zakatolt, becsúszott, szerelt, de az ellenfél kapujára is veszélyt jelentett.”

Driton Camaj: „Nagy kedvvel futballozott, minden hazai támadásban benne volt. A második félidő elején felvarrta a 11-est a bal felső sarokba, amivel életben tartotta a Kisvárda bennmaradási esélyeit.”

Feczkó Tamás: „Nagyon összekapta a már kiesőnek hitt Kisvárdát. A Fehérvár ellen bátor támadófocit mutattak be, és csak Tóth Balázson múlt, hogy nem lett nagyobb különbségű a győzelmük.”

Csakfoci.hu – a 30. forduló válogatottja:

Az M4 Sport hétfő esti Góóól!2 című műsorában közzétették a 30. forduló válogatottját, amelyben játékosaink közül győztes gólunk szerzője, Driton Camaj kapott helyet.

M4 Sport – a 30. forduló válogatottja:


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló