Kétszer kettő az most három

2019-02-18 20:40:22
Kisvárda FC

Két különböző fórumon is dupláztak a kisvárdai játékosok a 21. forduló válogatottjában.

A Nemzeti Sportban és a csakfoci.hu portálon is két-két kisvárdai labdarúgó került be a 21. forduló válogatottjába. Azaz összesen három várdai játékos. Mindez úgy lehet, hogy csapatkapitányunk, Lucas mindkét fórumon tagja lett a legjobb tizenegynek, mellé az NS-ben Vári Barnabás, a csakfocin Pavlo Lukjancsuk csatlakozott.

Az NS válogatottja a következő: Nagy S. (DVSC) – Kulcsár D. (Paks), Litauszki (Újpest), Vári B. (Kisvárda) – Prosser (Diósgyőr), Tőzsér (DVSC), Lucas (Kisvárda), Milanov (Mol Vidi FC) – Vernes (Diósgyőr), Drazsics (Mezőkövesd), Zsóri (DVSC)

A csakfoci álomtizenegye: Nagy G. (Paks) – Lukjancsuk (Kisvárda), Szatmári Cs, (DVSC), Litauszki (Újpest), Silye (Mezőkövesd) – Prosser (Diósgyőr), Lucas (Kisvárda), Hadzic (Mol Vidi FC), Milanov (Mol Vidi FC) – Vernes (Diósgyőr), Drazsics (Mezőkövesd)

A csakfoci szöveges indoklást is fűz a döntéséhez, íme a két várdai játékos jellemzése.

Lukjancsuk: Aktívan futballozott, jól zárta le a szélt és rendszeresen felment a támadásokhoz, volt egy életerős lökete, amit Nagy bravúrral hárított.

Lucas:: Rengeteget dolgozott és futott, a kisvárdaiak legaktívabb tagja volt. A támadásokat hatékonyan segítette a támadópasszok 83 százaléka sikeres volt. A végén a saját kapuja előtt volt egy nagy mentése, miután a kilépett Könyvest szerelte.


Következő mérkőzés
Debreceni VSC
Kisvárda Master Good
Debrecen, Nagyerdei Stadion
2022-01-29 17:00
OTP Bank Liga, 18. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
1-1
1-1
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-12-19 13:00
OTP Bank Liga, 17. forduló