Kétszer is 2–0 a vége

2020-03-06 13:14:03
VLA

Az U17-esek után a nagyobbak is két góllal nyertek a Debreceni Sportcentrum ellen.

Győzelemmel kezdte a tavaszi szezont U17-es csapatunk, amely péntek délután a Debreceni Sportcentrumot fogadta. A mieink végigtámadták a mérkőzést, de a gólok csak nehezen akartak megszületni. Az első fél óra végén szép akciót követően Bokor Márk révén szerezte meg a vezetést a VLA, az előnyt a meccs hajrájában a kisvárdai színekben első bajnoki mérkőzését játszó Kievin Durueke biztosította be.

Az U19-esek egy az egyben lemásolták a kicsik mérkőzését, 1–0-s félidei vezetés után Illés Gábor duplájával 2–0-ra nyertek. Ezen a mérkőzésen nem volt annyira egyértelmű a hazaiak fölénye, mint az első meccsen, helyzetek itt is, ott is akadtak, a mieinknek sikerült azokból kettőt értékesíteniük – ez döntött.


MLSZ U17 III. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 14. FORDULÓ

Várda LA–Debreceni Sportcentrum 2–0 (1–0)

VLA: Végső – Lovász, Janicki (Simon M.), Czérna, Újvári (Durueke), Honcsar (Pataki I.), Kirjuhin (Remenyiczki), Bokor (Kovcsi), Deniszjuk, Szabó Á. (Kofel), Vass B. Edző: Szabó Balázs

Gólszerző: Bokor, Durueke

27. perc: Újvári húzott el a jobb oldalon, beadásából Bokor 5 méterről a kapu közepébe lőtte a labdát, 1–0.

87. perc: Durueke 18 méterről ballal a jobb alsó sarokba lőtt, 2–0.

Szabó Balázs: – Végig nyomás alatt tudtuk tartani a DSI csapatát, amely kilencven percen keresztül tíz emberrel védekezett. Nehezen tudtuk megbontani a védővonalat, így a helyzeteinkből csak két gólt tudtunk szerezni. Az elsődleges célunkat elértük, győzelemmel kezdtük a tavaszi szezont,. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez!

MLSZ U19 III. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 14. FORDULÓ

Várda LA–Debreceni Sportcentrum 2–0 (1–0)

VLA: Kerekes D. – Révész Bálint, Ötvös Sz. (Heles), Lusánszki, Illés G., Hricu, Czene Z. (Riznicsenko), Martynuzzi, Medve (Hajnas), Barta Á., Severnyov. Edző: Korolovszky György

Gól: Illés G. 2 (egyet 11-esből)

5. perc: Illés Gábor büntetőből szerzett vezetést, jobbal a jobb felsőbe lőtte a labdát, 1–0.

56. perc: Riznicsenko középre gurított labdáját Illés Gábor 10 méterről jobbal a jobb alsó sarokba lőtte, 2–0.

Korolovszky György: – Eléggé hektikus mérkőzésen van túl a csapat, de összességében nagyon pozitívan jöttünk ki belőle, mert mentálisan nagyon jól álltunk bele, és ez nekem nagyon fontos! Nem az eredmény számít, hanem hogy a játék működött. Féltem a sérülésektől, de remélem, hogy senkinek sincs komolyabb gondja, és jövő héten megyünk tovább és megyünk előre. Remélem, hogy ennél csak jobbak és jobbak lehetünk.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló