Kétszáz százalék a száz százalékhoz

2019-09-13 12:37:17
Kisvárda FC

Az otthonában hibátlan Kisvárda az idegenben makulátlan Mezőkövesdet fogadja.

A harmadik hazai mérkőzésére úgy készülhet a Kisvárda Master Good, hogy az előző kettőt, a Paks (1–0) és az Újpest (2–0) ellen gólt sem kapva nyerte meg. A baj pusztán az, hogy az ellenfél, a Mezőkövesd hasonló mutatókkal rendelkezik idegenben, hiszen 2–1-re verte a Kaposvárt és 3–0-ra a Diósgyőrt.

„Arra készülünk, hogy a mi jó sorozatunk folytatódjon, ennek érdekében tettünk meg mindent az elmúlt két hétben – mondta Miriuta László, a kisvárdaiak vezetőedzője. – Nagyon jó csapat érkezik hozzánk, Kuttor Attila kiváló csapatot rakott össze, amelyben kiválóan működnek az automatizmusok. Az száz százalék, hogy küzdelmes mérkőzés lesz, amelyen csak akkor lesz esélyünk, ha kétszáz százalékot nyújtunk. Hazai körülmények között azonban nem lehet más célunk, mint a győzelem megszerzése.”

Az Újpest ellen megsérült Hugo Seco hazájában, Portugáliában is kezeltette magát, míg a Fehérváron a combjához kapó Teodorosz Beriosz egy szerbiai specialistát keresett fel, ő szerdától edz a csapattal. Mindkettőjük szerepeltetése kérdéses.


next match
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-16 15:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-2
0-1
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló