Két védő, két válogatottban

2021-04-20 06:28:43
Kisvárda FC

Különböző fórumokon került be a játéknap legjobbjai közé két játékosunk.

A múlt hetet követően (amikor Dombó Dávid és Claudiu Bumba lett a tagja az InStat forduló válogatottjának) újabb kisvárdai játékosokat lehet felfedezni a forduló válogatottjaiban. Nem meglepő, a Ferencváros elleni mérkőzést követően védőink kerültek be a legjobbak közé – ketten, két különböző platformon.

A Nemzeti Sport brazil balhátvédünket, Matheus Leonit (borítófotónkon pirosban) jelölte a 29. játéknap legjobbjai közé, a forduló álomcsapata így fest: Tóth B. (Puskás Akadémia) – Kastrati (Újpest), Kálnoki-Kis (ZTE), Leoni (Kisvárda Master Good) – Pauljevics (Újpest), Nego (Fehérvár) – Mitrovics (Újpest), Suljic (Diósgyőr), Kiss T. (Puskás Akadémia) – Plsek (Puskás Akadémia), Beridze (Újpest).

A csakfoci.hu oldalon a bajnokság során a kezdőcsapatban először helyet kapott ukrán belső védőnk, Anton Kravcsenko került be a forduló válogatottjába, az alábbi indoklással: „Elhúzódó sérülése és műtétje miatt ebben a szezonban először volt kezdő és máris átlagon felüli teljesítményt nyújtott a Fradi ellen. Remekül fogta össze a védelmet, nagy érdemei voltak abban, hogy a bajnoki cím ünneplésére készülő vendégek nem tudtak betalálni a hazai kapuba."


A forduló válogatottja a csakfoci.hu szerint:

Az InStatnál most nincs játékosunk a legjobbak között, az egyes kategóriákat tekintve Hej Viktor érte el a legjobb mutatót: a megnyert párharcok között lett ötödik, 11-es értékkel.


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló