Két meccs, 18 találat

2023-05-03 15:45:47
VLA

Egy-egy győzelem és vereség volt a mérlege U19-es lánycsapatunk két legutóbbi mérkőzésének. FOTÓGALÉRIA

Góldúsra sikeredett a Várda SE U19-es lánycsapatának két legutóbbi mérkőzése, amelyeken összesen 18 gól született. A vasárnapin nagy gólkülönbségű, 11–0-s győzelmet arattak lányaink a Mezőkövesd ellen, szerdán pedig a hosszabbításban kapott góllal szenvedtek 4–3-as vereséget a Kazincbarcikától.


LÁNY REGIONÁLIS U19 ÉSZAKKELETI CSOPORT


18. FORDULÓ

Várda SE–Mezőkövesd Zsóry FC 11–0 (7–0)

VSE: Lovas L. – Nyalka L. (Márta R.), Vedres K. (Szabó V.), Szabó K. (Pethő Zs.), Szabó L., Ignéczi Zs., Rácz B., Plesa T., Gonda B. (Tari G.), Jávor Sz., Rostás M. Edző: Márta Tibor

Gól: Szabó K. 4, Jávor Sz. 2, Gonda B. 2, Rostás M., Szabó V., Márta R.

Márta Tibor: – Mindenki motiváltan lépett pályára, nagyon hiányzott már a győzelem a csapatnak, mindent meg is tettek a lányok ezért. Külön örülök a sok szerzett gólnak.


16. FORDULÓ

Várda SE–Kolorcity Kazincbarcika SC 3–4 (1–0)

VSE: Lovas L. – Szabó K., Ignéczi Zs. (Kolozsi B.), Szabó L., Rácz B., Rostás M., Plesa T., Gonda B. (Vedres K.), Jávor Sz. (Tari G.), Pethő Zs. (Márta R.), Szabó V. (Nyalka L.). Edző: Márta Tibor

Gól: Szabó K. 2, Márta R.

Márta Tibor: – Az első félidővel nem volt probléma, döntő mezőnyfölényt alakítottunk ki, de sajnos csak egy gólt szereztünk. Szünet után próbáltam frissíteni, sikerült is növelni az előnyünket, ami után három kísértetiesen hasonló gólt szerzett az ellenfél, ami bosszantó, hiszen külön felhívtuk a figyelmet a gólszerző játékos gyorsaságára. A harmadik kapott gól után egy percen belül kiegyenlítettünk, de a végén a sok kihagyott ziccer megbosszulta, az ellenfél a hosszabbításban szabadrúgásból szerzett góllal szerezte meg a győzelmet a Kazincbarcika.


A borítófotón: Szabó Katalin a két meccsen négyszer volt eredménye

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő