Két korosztály is a Paks ellen

2023-11-10 12:17:28
VLA

Négy csapatunk is hazai környezetben szerepel a hétvégén, aki utazik, az messzire megy. BEHARANGOZÓ

Két legidősebb korosztályos csapatunk egyaránt a Pakssal játszik a hétvégén, az U19 idegenben, az U17 hazai pályán. Nagy utazás vár a Szombathelyen fellépő U16-osainkra, míg a kisebbek itthon szerepelnek: az U14-esek a Puskás Akadémiát, az U13-asok és az U12-esek a DVSC-t fogadják.


MLSZ ORSZÁGOS U19 KIEMELT, 9. FORDULÓ

Vasárnap, 14.00: Paksi FC (12.)-Várda LA (8.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Ügyes csapat lesz a házigazdánk, amely játssza a futballt, és hátulról építi fel a játékát. Ezen a héten a srácok nagyon jól edzettek, motiváltak is, be akarják bizonyítani, hogy idegenben is sikeresek tudunk lenni, ehhez a legutóbbi mérkőzésen látott fegyelmezett és száz százalékig koncentrált teljesítményt át kell vinni a paksi pályára. Így reméljük, hogy eredményesen tudunk hazautazni.




MLSZ ORSZÁGOS U17 KIEMELT, 8. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (8.)–Paksi FC (7.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője:A Pakssal utánpótlás szinten mindig jó és fordulatos mérkőzéseket játszunk, ez szombaton is így lesz. Egységes és nagyon szervezett ellenfél vár ránk, amely ragyogóan védekezik és abból veszélyes kontrákat vezet, emellett, mint a klub felnőtt együttesénél, a pontrúgások a fő specialitása. Mi a csapatunktól a megalkuvást nem tűrő játékot várjuk hazai pályán és szeretnénk tovább vinni azt a fejlődést, amit már mérkőzések óta tapasztalunk egyénileg és csapatszinten egyaránt. Sérülések miatt nem számíthat mindenkire a szakmai stáb.



MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT, 9. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Illés Akadémia-Haladás (8.)–Várda LA (6.)

Márton István, a VLA edzője:Tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk Szombathelyen, de ebben a bajnokságban egyik meccs sem sorolható abba a kategóriába. Mindent megteszünk a sikeres szereplés érdekében, jó eredménnyel még a hazaút is rövidebb lenne.





MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT, 11. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (10.)–Puskás Akadémia FC (3.)

Katona György, a VLA edzője:Az egyik bajnokesélyessel játszunk. A kezdésnél hatalmas különbség volt a két csapat között fizikálisan és játékban egyaránt. Megígértem a mérkőzés után a kollégának, ha legközelebb találkozunk, akkor már nem lesz ilyen egyszerű dolguk velünk. Ismerik ezt a sztorit játékosaink is, és tudják, hogy nagyon kemény munkával eltüntethető ez a különbség, amit ebbe a mérkőzésbe is bele fognak rakni száz százalékig.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 11. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA–DVSC

Oláh Levente, a VLA edzője:A múlt héten nem játszottunk a megfelelő ritmusban, de máris itt a lehetőség a javításra. Nem lesz egyszerű, mivel .egy jó állománnyal rendelkező csapat látogat hozzánk. Ha az akarat és az alázat fogja jellemezni a játékunkat, valamint mindenki a tudása legjavát nyújtja, számunkra kedvező eredmény születhet.




MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 11. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA–DVSC

Baksa Zoltán, a VLA edzője:Legutóbbi debreceni fellépésünk alkalmával sikerült döntetlent játszanunk a jó erőkből álló Loki ellen. A szombati találkozón, tanulva hibáinkból, szeretnénk minél jobban játszani és győztesen elhagyni a pályát.


A borítófotón: U17-es csapatunknál tovább szeretnék látni a fejlődést


Következő mérkőzés
Puskás Akadémia FC
Kisvárda Master Good
Feélcsút, Pancho Aréna
2024-05-04 15:30
OTP Bank Liga, 31. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
1-0
0-0
Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-28 15:15
OTP Bank Liga, 30. forduló