Két hazai meccs és három megyei rangadó

2023-11-03 17:54:57
Kisvárda FC

A Várda LA csapatai közül az U17, az U13 és az U12 is Nyíregyházán lép pályára. BEHARANGOZÓ

Korosztályos csapataink közül pénteken az U19-es nyitotta a sort (3–0-s győzelem a Tarpán), a többiek (az U15 kivételével) szombaton következnek. Míg az U16 és az U14 hazai pályán játszik, addig másik három csapatunk (U17, U13, U12) Nyíregyházán lép pályára megyei rangadón.


MLSZ ORSZÁGOS U17 KIEMELT, 7. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Nyíregyháza Spartacus FC (12.)–Várda LA (8.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője:Nehéz mérkőzés vár ránk, a megyei riválishoz látogatunk, amely szervezett és egységes csapat. A mieinktől szeretnénk látni a folyamatos fejlődést, amit már néhány mérkőzés óta tapasztalunk mentálisan, fizikálisan egyaránt. Sérülés és eltiltott is van, ezért nem mindenkire számíthat a szakmai stáb.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT, 4. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (8.)–Fehérvár FC (11.)

Márton István, a VLA edzője:Az utóbbi két meccsen sok volt a kapott góljaink száma, amin mindenképpen javítanunk kell. Annak ellenére, hogy gólokat tudunk szerezni, a támadójátékunkat is hatékonyabbá kell tenni. Nem is lehet más a célunk, mint itthon tartani a három pontot!


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT, 10. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (10.)–Honvéd-MFA (2.)

Katona György, a VLA edzője:Játékunk biztató hétről hétre, ennek most már eredményességgel is párosulnia kell. Fontos lesz, hogy végig száztíz százalékosan koncentráltak legyünk, azt csináljuk, amit tudunk és akarjuk igazán a sikert. Minden poszton kell az extra, csak ebben az esetben maradhatnak itthon pontok.MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 10. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Nyíregyháza Spartacus FC–Várda LA

Oláh Levente, a VLA edzője:A héten teljes létszámban edzettünk, valamint egy négyes tornán is részt vettünk, amelyen eredményesen szerepeltünk, ezért bizakodva várom a szombati idegenbeli fellépésünket. Jól ismerjük az ellenfelünket, fizikálisan erős csapat, amely játssza a focit, így minden adva van ahhoz, hogy egy jó mérkőzést vívjunk ellene. Szeretném, ha tovább csiszolódna a csapatunk játéka és természetesen annak örülnék a legjobban, ha ez eredményességgel is párosulna.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 10. FORDULÓ

Szombat, 9.00: Nyíregyháza Spartacus FC–Várda LA

Baksa Zoltán, a VLA edzője:A Szpari ellen is létkérdés lesz, hogy milyen százalékban használjuk ki az adódó lehetőségeinket, ami az utóbbi időben picit akadozik. Végig koncentráltan kell játszani és akkor pozitív lesz a mérkőzés végkimenetele.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló