Két hazai meccs a szombati kínálat

2024-05-03 05:27:24
VLA

A Várda LA csapatai közül öt lép pályára, kettő pihen a hétvégén. BEHARANGOZÓ

A kiemelt országos lefedettségű bajnokságban szereplő csapataink közül az U19-esek Paks elleni mérkőzését a tolnaiak kérésére május 22-ére halasztották, az U15-ös korosztályban pedig nincs a hétvégén forduló.

A sűrű programot lebonyolító U16-osok a szerdai, a Honvéd-MFA otthonában 3–2-re elvesztett kupaelődöntő után most Győrben játszanak bajnokit, az U17-esek a Vasassal, az U14-esek a Diósgyőrrel játszanak hazai környezetben. A legkisebbekre Nyíregyházán vár megyei rangadó.


MLSZ ORSZÁGOS U17 KIEMELT, 20. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA (9.)–Vasas Kubala Akadémia (8.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – A tavaszi hazai mérlegünk sajnos eddig nem úgy alakult, ahogy elterveztük, ezért mindenképpen javítani akarunk rajta. Egyénileg és csapatszinten is nagyon koncentrált játékot kell szombaton nyújtanunk, és nem fér bele egyéni hiba egy darab sem! Gólokat kell szereznünk, és akkor meglesz a győzelem!
MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT, 19. FORDULÓ

Szombat, 14.00: ETO FC Győr (11.)–Várda LA (9.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Szerdán a kupában nagyon jó meccset játszottunk a Honvéddal, most Győrbe utazunk, két hét alatt ez már az ötödik mérkőzésünk lesz. Ezért a hangsúly a regenerálódáson volt az elmúlt napokban, ezzel próbáltunk segíteni a srácoknak. A csapat nagyon motivált, be akarjuk bizonyítani, hogy a sűrű meccsterhelés közepette képesek vagyunk pontokat szerezni.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT, 24. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA (10.)–Diósgyőri VTK (4.)

Katona György, a VLA edzője: – Az utolsó két mérkőzésen a vereség ellenére jó felfogásban játszottunk. Mindkét találkozón kiadtak a srácok magukból mindent, egy-egy periódusban jobban is játszottunk ellenfeleinknél, de az alkati tényezők ebben a korosztályban még eldöntik a meccseket . Ez várható szombaton a DVTK ellen is, hiszen ismét fizikálisan erős, magas csapat ellen játszunk. Szeretnénk okos, taktikus futballal megnehezíteni a nagyon jó erőkből álló vendégek dolgát.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 24. FORDULÓ

Szombat, 9.00: Nyíregyháza Spartacus FC–Várda LA

Oláh Levente, a VLA edzője: – A soron következő mérkőzésünkön rangadóra készülhetünk, ugyanis a Nyíregyháza csapatához látogatunk. Ellenfelünket fizikálisan erős játékosok alkotják, kemény, határozott belépőkre és rengeteg párharcra számítok. Nekünk a saját játékunkat kell játszani, és nem szabad, hogy bármi elvegye erről a fókuszt. Nem lesz egyszerű feladat, de szeretnénk győztesen elhagyni a játékteret.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 24. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Nyíregyháza Spartacus FC–Várda LA

Baksa Zoltán, a VLA edzője: – Legutóbbi mérkőzéseink tapasztalatai alapján a Nyíregyháza saját térfelén szervezett, elsősorban védekezésre fog berendezkedni és labdaszerzések után kontrajátékot akar majd játszani, amit nekünk első szándékból meg kell akadályoznunk. A mi játékunk remélhetőleg nem fog változni, folyamatos nyomást fogunk helyezni az ellenfélre a pálya minden területén és a labdaszerzések után minél több lehetőséget szeretnénk kialakítani, ezeket értékesíteni.


A borítófotón: U17-es csapatunk a Vasas ellen játszik hazai pályán


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló