Két fronton is „beválogatták”

2019-03-11 21:29:09
Kisvárda FC

Ahol forduló válogatottját hirdettek, onnan nem hiányozhatott a gólt szerzett játékosunk.

Miközben az Európa-bajnoki-selejtezőkre készülő válogatottak szövetségi kapitányai sorra hirdetik ki kereteiket a jövő héten esedékes mérkőzésekre, addig a Kisvárda Master Good a bő román keretbe jelölt játékosának, Gheorghe Grozavnak egyelőre be kell érnie azzal, hogy a 24. fordulót követően két fronton, a Nemzeti Sportban és a csakfoci.hu portálon is tagja lett a játéknap válogatottjának. A két „álomcsapat” között meglehetősen sok az átfedés, hiszen hét játékos mindkét fronton bekerült a tizenegybe. Grozav a Honvéd ellen 1–1-re végződött mérkőzésen megszerezte első bajnoki gólját kisvárdai színekben, és végig veszélyesnek bizonyult a kapura, további gólokat is szerezhetett volna.

A Nemzeti Sport válogatottja a 24. fordulóban: Antal B. (Diósgyőr) – Kinyik (DVSC), Blazic (Ferencváros), Stopira (Mol Vidi FC) – Hahn (Paks), Németh Márió (Haladás), Lanzafame (Ferencváros), Grozav (Kisvárda Master Good) – Bamgboye (Haladás), Novothny (Újpest), Varga R. (Ferencváros).

A csakfoci.hu válogatottja a hétvégi mérkőzések alapján: Antal B. (Diósgyőr) – Kinyik (DVSC), Poór (Puskás Akadémia), Blazic (Ferencváros), Stopira (Mol Vidi FC) – Petrjak (Ferencváros), Pátkai (Mol Vidi FC), Hasani (Diósgyőr), Grozav (Kisvárda Master Good) – Hahn (Paks), Lanzafame (Ferencváros).

A csakfoci így indokolta meg Grozav „beválogatását”: „Ezúttal is rengeteg veszélyt jelentett az ellenfél kapujára a Kisvárda román légiósa, aki egy remek támadás végén megszerezte első gólját az NB I-ben. A szélső akár duplázhatott is volna, de a 69. percben Gróf nagy bravúrral védte a fejesét.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló