Két év után távozik

2020-12-30 13:06:29
Kisvárda FC

Érdemei elismerése mellett engedjük útjára NB I-es időszakunk egyik legeredményesebb játékosát.

Csaknem két évvel ezelőtt, 2018 januárjában jelentettük be az érkezését, most pedig arról számolhatunk be, hogy távozik Sztavrosz Cukalasz, akinek szerződését a játékos saját kérésére bontottuk fel.

A 32 éves középpályásunk a családja nélkül élt Kisvárdán, a nyáron született meg a második gyermeke, a szeretteitől való távollétet érthetően nehezen viselte. Az utóbbi időben a kezdőcsapatban sem tudta annyiszor kiharcolni a helyét, mint korábbi időszakában, így a vezetőség nem gördített akadályt a kérése, tehát a távozása elé.

Sztavrosz Cukalasznak csak köszönettel tartozunk, rengeteget tett azért, hogy csapatunk kétszer is megkapaszkodjon a legmagasabb osztályban. Legemlékezetesebb mérkőzése kétségkívül a 2018 májusi, Mezőkövesd elleni volt, amikor a bennmaradásról döntő mérkőzésen két góllal járult hozzá a 2–1-es győzelmünkhöz. A görög futballista egyike annak a két kisvárdai játékosnak, aki mindhárom NB I-es évünkben feliratkozott a góllövőlistára. Összesen 55 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ahol 4344 percet töltött kisvárdai mezben. Szerzett nyolc gólt, adott három gólpasszt, nyolc találatával az NB I-es kisvárdai örök góllövőlista harmadik helyezettje.

Kétségtelen, Sztavrosz Cukalasz nyomott hagyott maga után Kisvárdán, további pályafutásához sok sikert kívánunk!


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló