Kedvező helyzetben készülnek a tavaszra

2024-01-10 15:48:58
Kisvárda FC

Munkában az NB III-as csapatunk is, amely sorra játssza majd az edzőmeccseket a bajnoki rajtig.

Minden várakozást felülmúlt NB III-as tartalékcsapatunk őszi szereplése, amelynek köszönhetően ifjaink a második helyről várják a tavaszi folytatást az Északkeleti csoportban. A felkészülés a hét elején megkezdődött, továbbra is Gerliczki Máté edző irányításával.

A jó teljesítményt nemcsak a helyezés mutatja, hanem az is, hogy az ősszel bevetett futballisták közül hárman – Borisz Ponomarenko, Nazar Ponomarenko és Artur Kozacsuk – az NB I-es kerettel kezdte meg a felkészülést, sőt, már az ősz végén az élvonalbeli csapat meccskeretében is feltűnt a nevük, Nazar Ponomarenko a Diósgyőr és az Újpest elleni meccseken csereként pályára is lépett. Az ő helyettesítésüket házon belül, vagyis az akadémiáról oldja meg a szakmai stáb, többen felkerültek az NB III-as kerethez az U19-es és az U17-es csapatból.

A hétvégén már edzőmeccs vár a tartalékcsapatra is, az ellenfél az NB II-es Tiszakécske lesz, amely ellen amolyan vegyes csapat áll ki, hiszen azok az NB I-es kerettagok, akik nem, vagy csak kevesebb időt játszanak a szlovákiai Nagymihály ellen, lehetőséget kapnak majd a második számú együttesünkben.

A március 3-i bajnoki rajt előtt a Kisvárda Master Good II edzőmeccset játszik még a Mátészalkai MTK-val (január 20.), a Mándokkal (január 27.), a Tiszaújvárossal (február 3.), a Tarpa SC-vel (február 9.) és a Diósgyőri VTK II-vel (február 25.). Közben pedig február 11-20. között törökországi edzőtáborba utazik a csapat – a korábbi évekkel ellentétben annyi a változás, hogy a kinttartózkodás időpontja nem egyezik meg az első csapatéval.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló