Kapujához szögezni a kapust!

2020-03-20 18:04:29
Kisvárda FC

Jelena Richárd a felkérés óta a FIFA20-játékon is igyekezett többet gyakorolni.

Múlt héten, amikor még – igaz, zárt kapuk mögött – lehetett játszani, a pályán tette le a névjegyét csapatunk csatára, Jelena Richárd, akinek három góljával nyerte meg 3–0-ra a Kisvárda Master Good II a megyei I. osztályban a Mándok elleni hazai mérkőzést. Huszonkét éves támadónk azon kevesek közé tartozik, aki a hétvégén is képviseli a kisvárdai színeket.

„Nem értékelem túl a három gólt, hiszen a megye egyben született, de remélem, hozzásegít ahhoz, hogy egyszer majd az NB I-ben is bemutatkozhassak – mondta Jelena Richárd. – Korábban szereztem már egy meccsen három, sőt négy gólt is, a mostani mesterhármasnak az volt a különlegessége, hogy mindössze tizenegy perc telt el az első és a harmadik gólom között. Addigra az ellenfél elfáradt, a mi kondíciónkkal viszont nincs semmi baj. A góloknál különösebben nehéz dolgom nem volt, különösen Nemanja Obradovics két gólpassza volt önzetlen.”

A jó folytatás azonban elmarad, hiszen hétfőn azzal kellett szembesülniük a labdarúgóknak, hogy beszüntették a bajnokságokat és közösen nem is edzhetnek tovább.

„Azóta egyéni edzésekkel, kondizással tartjuk karban magunkat, illetve futhatunk a szabadban – ismertette a programját Jelena Richárd, akinek feladata a napokban bővült, hiszen az Újpesttől, vagyis a szombatra tervezett ellenféltől kihívás érkezett, és ő képviseli majd a kisvárdai színeket a PlayStanion-ön, FIFA20-játékon keresztül vívandó Kisvárda–Újpest virtuális mérkőzésen. – Örültem a felkérésnek, hiszen mi, futballisták azért benne vagyunk az e-sport világában. Napi rendszerességgel játszom, de túl nagy spílernek azért nem vallom magam, a meccs „lekötése” után azért igyekeztem még jobb formába lendülni.”

Mindjárt azt is megtudjuk, hogy Ricsi miért éppen a Real Madridot választotta a csapatának, és mennyire ismeri a szombaton 14 órától az ellene a Juventust irányító újpesti kapust, Banai Dávidot.

„A nagyobb játékerőt képviselő csapatokkal jobban érvényesülök, a Realt egyébként is kedvelem – így Jelena Richárd. – Én támadó vagyok, a kontrollernél ülő ellenfelem ugye kapus, így nem bánnám, ha az én csatáraimról és az ő kapusáról szólna majd a mérkőzés, de attól tartok, nem lesznek ilyen egyoldalúak az erőviszonyok. Személyesen nem ismerjük egymást Dáviddal, egyszer, az egy egyre végződött Paks–Újpest mérkőzésen játszottam ellene. A gólt nem én szereztem akkor.”


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló