Kapitányunkat anyanyelvén szólaltatták meg

2020-07-16 15:17:20
Kisvárda FC

Lucas történetét a szülőhazájában is népszerű portugál lap is érdekesnek találta.

A vezető hír természetesen a Juventusban játszó Cristiano Ronaldóról szól, de kicsit lejjebb görgetve a portugál noticiasaominuto.com hírportál sportos témájú írásait, rátalálhatunk egy kisvárdai játékosról szóló cikkre. Csapatkapitányunk, Lucas történetét ugyanis a Brazíliában is népszerű portugál portál is érdekesnek találta.

„Azt akarom, hogy ismét magyar bajnoki címet nyerjünk” – harsogja az írás címe, bár Lucas ehhez annyit fűzött hozzá, hogy nem teljesen így fogalmazott, hanem úgy: szeretné, ha a kétszeri bennmaradás után minél jobb helyezésekért lenne harcban a Kisvárdával. Aztán a cikk is megemlíti, hogy Lucas háromszor ünnepelhetett bajnoki címet, illetve osztályváltást Magyarországon, előbb a DVSC-vel az NB I-ben, aztán a Kisvárdával az NB III-ban, majd a feljutást érő második helyezést az NB II-ben.

Csapatkapitányunk arról is beszél, hogy idestova 15 éve él Magyarországon, amit nagyon szeret és a második hazájának tekinti. A futball kapcsán azt állapította meg, hogy évről évre erősebb a bajnokság.

„Nagyszerű csapatunk van, amely elkötelezett a fejlődés mellett. Biztos vagyok benne, hogy a következő szezon mindenki számára jobb lesz” – fogalmazott a portugál hírportálnak adott nyilatkozatában Lucas.


next match
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda Master Good
Zalaegerszeg, ZTE Aréna
2023-04-09 16:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
2-2
1-0
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló