Kánikulai gyötrelmekre hűsítő mosoly

2021-06-22 14:44:24
Kisvárda FC

A hőségben sem lazítottak játékosaink, kedden két edzés volt a penzum – FOTÓGALÉRIA ÉS VIDEÓ.

A hétfői felmérések után kedden kétszer vonult pályára NB I-es csapatunk, hogy folytassa a felkészülést a július végi bajnoki rajtra. Játékosaink nyilván szívesebben maradtak volna a hűvösben, de ennek az időszakát éljük, akkor is edzeni kell, ha délelőtt tíz órakor már 30 Celsius fokot mutat a hőmérő. És mire befejezték a gyakorlást fél 12-kor, már 33-ra kúszott fel a hőmérő higanyszála, a délutáni tréning pedig még hátra volt.

Persze, senki sem sajnáltatta magát, mindenki becsülettel tette a Joao Janeiro vezetőedző és stábja által elrendelt penzumot, miközben nagyobb hangsúly került a frissítésre és a folyadékpótlásra. A láberőerősítést szolgáló bemelegítés után különböző nagy iramú, labdatartáson alapuló játékok következtek, majd az ilyenkor elengedhetetlen nyújtás. Közben pedig a kapusok is izzadtak az egyik sarokban.

A mezőnyjátékosok esetében némi könnyítést kapott a csapathoz pénteken csatlakozó egyik új szerzemény, Jaszir Aszani, valamint a hétfőtől jelenlévő Janisz Karabeljov és Himics László. A körbe-körbe kocogókhoz aztán csatlakozott a három kapus, valamint Lucas is, akit ugyan a szíve ilyenkor is vinne előre, de a bokatöréséből és hasfalizom-szakadásából adódó három hónapos kihagyása után esetében fő az óvatosság.

Az edzés végi összekapaszkodásnál a fiatal Artem Odincov kapta meg a szót, hogy lelkesítse társait, a kapus ezt dicséretes magyarsággal tette meg. Aztán jöttek a múlt hétről megismert hátbaverős köszöntések: a csapathoz most csatlakozó Himicsnek és Karabeljovnak, a születésnapos Nagy Mihály Krisztiánnak kellett átfutnia a társak alkotta folyosón és valamilyen rejtélyes okból Ricardo Pedro erőnléti edző is duplázott...

Ennek is köszönhetően az edzés gyötrelmeit a mosoly váltotta fel az arcokon.

Kapcsolódó videó

Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-28 15:15
OTP Bank Liga, 30. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Paksi FC
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő