Kánikulai gyötrelmekre hűsítő mosoly

2021-06-22 14:44:24
Kisvárda FC

A hőségben sem lazítottak játékosaink, kedden két edzés volt a penzum – FOTÓGALÉRIA ÉS VIDEÓ.

A hétfői felmérések után kedden kétszer vonult pályára NB I-es csapatunk, hogy folytassa a felkészülést a július végi bajnoki rajtra. Játékosaink nyilván szívesebben maradtak volna a hűvösben, de ennek az időszakát éljük, akkor is edzeni kell, ha délelőtt tíz órakor már 30 Celsius fokot mutat a hőmérő. És mire befejezték a gyakorlást fél 12-kor, már 33-ra kúszott fel a hőmérő higanyszála, a délutáni tréning pedig még hátra volt.

Persze, senki sem sajnáltatta magát, mindenki becsülettel tette a Joao Janeiro vezetőedző és stábja által elrendelt penzumot, miközben nagyobb hangsúly került a frissítésre és a folyadékpótlásra. A láberőerősítést szolgáló bemelegítés után különböző nagy iramú, labdatartáson alapuló játékok következtek, majd az ilyenkor elengedhetetlen nyújtás. Közben pedig a kapusok is izzadtak az egyik sarokban.

A mezőnyjátékosok esetében némi könnyítést kapott a csapathoz pénteken csatlakozó egyik új szerzemény, Jaszir Aszani, valamint a hétfőtől jelenlévő Janisz Karabeljov és Himics László. A körbe-körbe kocogókhoz aztán csatlakozott a három kapus, valamint Lucas is, akit ugyan a szíve ilyenkor is vinne előre, de a bokatöréséből és hasfalizom-szakadásából adódó három hónapos kihagyása után esetében fő az óvatosság.

Az edzés végi összekapaszkodásnál a fiatal Artem Odincov kapta meg a szót, hogy lelkesítse társait, a kapus ezt dicséretes magyarsággal tette meg. Aztán jöttek a múlt hétről megismert hátbaverős köszöntések: a csapathoz most csatlakozó Himicsnek és Karabeljovnak, a születésnapos Nagy Mihály Krisztiánnak kellett átfutnia a társak alkotta folyosón és valamilyen rejtélyes okból Ricardo Pedro erőnléti edző is duplázott...

Ennek is köszönhetően az edzés gyötrelmeit a mosoly váltotta fel az arcokon.

Related video

next match
Kisvárda Master Good
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-1
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2023-03-18 14:05
OTP Bank Liga, 24. forduló