Kánikula, vízfüggöny, eső

2023-07-18 20:40:15
Kisvárda FC

Az edzőtábor utolsó tréningjén is túljutott NB I-es csapatunk, amit a szerdai, negyedik ausztriai mérkőzés követ.

Váltották egymást Heilingenkreuzban (Rábakeresztúron) – ahol NB III-asaink bázisa volt az elmúlt napokban – alakulataink, hiszen délelőtt a tartalékcsapat edzett a határmenti kisváros tip-top sporttelepén, délután pedig Milos Kruscsics vezényelt ugyanott tréninget az élvonalbeli együttesnek, miután az ő pályájuk Németújváron rossz állapotba került a hétfői heves vihar miatt.

Így aztán megváltozott a szerdai, táborzáró edzőmeccs helyszíne is, nem „hazai” pályán játszunk, hanem az ellenfél, az izraeli első osztályba visszajutott Maccabi Petah Tikva ausztriai bázisán, Mönichkirchenben. A mérkőzés 17.30-kor kezdődik. Ez lesz az utolsó találkozó a július 30-i, zalaegerszegi bajnoki nyitány előtt, ha úgy tetszik, csapatunk tehát szerdán tartja a főpróbát. Az izraeliekkel két éve is találkoztunk, akkor 0–2-ről 3–2-re nyertünk Söchauban, ahol vasárnap a ciprusi AEK Larnacát múltuk felül 2–1-re.

A keddi edzés kánikulában kezdődött, aztán az első felfrissülés a pályalocsolással érkezett meg, mígnem a végére alaposan beborult, és esni kezdett. Dolguk végeztével az edzést megtekintették NB III-as csapatunk tagjai is, amelynek edzőjét, az NB I-esek stábtagját, Gerliczki Mátét örömmel üdvözölték a kollégák és a játékosok.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló