Kamera előtt a házi gólrangsor éllovasa

2021-11-04 23:15:26
Kisvárda FC

Jaroslav Navrátilt kérdezték a Fradi elleni meccs felvezetőjében.

A házi góllövőlistánk éllovasánál járt, és a Jaroslav Navrátillal készített beszélgetéssel vezeti majd fel az M4 Sport a vasárnapi Kisvárda Master Good–Ferencváros mérkőzést, amelyet nyugodtan nevezhetünk az ősz rangadójának.

Az összecsapást felvezető műsorban Navrátil beszél majd arról, hogy légiósként is tudja, a Ferencváros elleni meccsek jelentik minden magyar csapat életében a csúcsot. És bár a tabellát a Kisvárda vezeti, cseh szélsőnk szerint a Fradi a vasárnapi mérkőzés esélyese, de csapatunk éppen az első fordulóban, az Üllői úton bizonyította, hogy képes a bravúrra.

Navrátil a nyitányon is betalált, azóta további négy alkalommal volt eredményes. Az elmúlt két fordulóban háromszor, azon belül a ZTE ellen kétszer – az volt az első magyarországi duplája. Az előző bajnokságban – hármas holtversenyben – is ő volt az a legeredményesebb kisvárdai futballista, ezúttal egyedül vezeti a házi rangsort, tavalyi termését egy góllal máris felülmúlva.

Jaroslav Navrátil legalább olyan nehéz meccsre számít, mint az első fordulóban, és képesnek tartja a csapatot a bravúrra – derül majd ki a meccs felvezetéseként az M4 Sporton adásba kerülő beszélgetésből.


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló