Jubiláló játékosok köszöntése

2022-03-13 19:49:14
Kisvárda FC

Az elmúlt hetekben századik és ötvenedik NB I-es meccsüket játszották csapatunk színeiben.

Az elmúlt két idegenben játszott bajnokin rendre volt egy-egy jubiláló játékosunk, akiknek a köszöntését a a Gyirmót elleni vasárnapi hazai összecsapás előtt ejtettük meg.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a klubtörténet első olyan játékosa, aki kisvárdai színekben érte el a századik NB I-es mérkőzését, Bohdan Melnik. A kezdetben védőként, újabban középpályásként foglalkoztatott futballista két hete, Zalaegerszegen jubilált, azóta további két találkozóval növelte élvonalbeli mérkőzései számát, tehát 102-nél tart. Ő az egyedüli kisvárdai futballista, aki a klub mind a négy NB I-es évében szerzett gólt.

A klubhoz 2020 nyarán igazoló Jaroslav Navrátil a Ferencváros ellen játszotta 50. magyar élvonalbeli mérkőzését – és mivel vasárnap csereként pályára lépett a Gyirmót ellen, már 51-nél. Góljai száma kilenc, úgy, hogy ebben a bajnokságban már ötnél tart.

Jubilálóink (akiknek Melnik esetében Révész Attila sportigazgató adott át egy bekeretezett, 100-as számmal ellátott mezt, illetve Navrátilnak egy emlékplakettet) eddigi szolgálatait köszönjük, további kisvárdai pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!


Latest match
Kisvárda Master Good
2-1
1-1
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-05-15 16:00
OTP Bank Liga, 33. forduló