Jön a megyei derbi!

2018-04-28 07:48:09
Kisvárda FC

​A hazai csapat jó hangulatban készülhet a Nyíregyháza Spartacus elleni nagy derbire

A hazai csapat jó hangulatban készülhet a Nyíregyháza Spartacus elleni nagy derbire, hiszen legutóbbi két idegenbeli meccsén négy pontot szerzett, és tovább javultak a kilátásai az NB I-be jutást illetően. A tabella és a meccs jellege alapján aligha kell motivációs eszközökhöz nyúlniuk a várdaiaknak.

– Ezzel a motivációval mindig úgy vagyok, hogy megette a fene az egészet, ha nem belülről jön – mondta Kondás Elemér kisvárdai vezetőedző. – A futballista pénzt kap azért, amit a legszívesebben csinál, nem hinném, hogy külön noszogatni kellene. Persze tudom, megyei rangadó jön, ilyenkor még nagyobb figyelem övezi a mérkőzést. Éppen olyan meccsre számítok, amilyenek az ilyen rangadók szoktak lenni, nem számít a helyezés, és abszolút háromesélyes az összecsapás. Hogy a Kisvárda még sosem győzte le a Nyíregyházát bajnoki meccsen? Akkor éppen itt az ideje! A sérülések miatt tizennyolc mezőnyjátékosunk maradt, közülük azok lépnek majd pályára, akik a legjobb állapotban várják a mérkőzést.

A várdai sérültlistán Délczeg Gergely, Gosztonyi András, Vermes Krisztián és Izing Martin neve szerepel, ők nem léphetnek pályára.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-01-28 17:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mol Fehérvár FC
4-1
2-0
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
2022-11-13 13:30
OTP Bank Liga, 16. forduló