Jól indult, rosszul zárult

2018-10-21 05:58:18
Kisvárda FC

Előnyből veszítette el a Mezőkövesd elleni mérkőzést a Kisvárda Master Good csapata.

Hazatérés. Több mint egy hónap eltelte, szeptember 15-e óta játszott először hazai pályán a Kisvárda Master Good, amelynek szurkolói mi másban reménykedtek, mint hogy csapatunk ott folytatja, ahol a Haladás ellen abbahagyta.

És ott is folytatta!

Ragyogóan elvégzett szögletet követően Vári Barnabás robbant be, és fejelte a kapuba a labdát – nagy örömöt kiváltva ezzel a pályán és a lelátón egyaránt. A folytatásban átvette a játék irányítását a Mezőkövesd, amely többször is közel járt az egyenlítéshez, míg a túloldalon Anderson Picónak volt egy kaput épphogy elkerülő távoli lövése.

A szünetig nem változott az eredmény, ez pedig arra kényszerítette a vendégeket, hogy a folytatásban még nagyobb elánnal támadjanak, míg a Várda picit ráült az eredményre. Jött is az egyenlítés, majd amikor a hazai csapat újra támadásba lendült, egy védelmi megingást kihasznált a Kövesd. A végén Sassá és Horváth Zoltán fejében is ott volt az egyenlítő gól, ám mindkét kísérlet elkerülte a kaput, így a Kövesd elvitte a három pontot a Várkertből.


KISVÁRDA–MEZŐKÖVESD 1–2 (1–0)

Várkerti Sradion, 1910 néző, v.: Iványi Z. (Medovarszki, Albert I. – Szőts, Vad).

KISVÁRDA: Felipe – Izing, Ene, Vári B. – Lucas – Melnik (Sassá, 81.), Karaszjuk (Misic, 73.), Protics (Negrut, 87.), Anderson Pico – Horváth Z., Ilics. Vezetőedző: Dajka László

MEZŐKÖVESD: Dombó – Farkas D., Pillár, Szalai A., Vadnai – Szeles, Mevoungou – Molnár G. (Silye, 87.), Vajda S., Cseri (Meszhi, 86.) – Drazsics (Koszta, 63.).

Vezetőedző: Kuttor Attila

Gól: Vári B. (1–0) a 13., Molnár G. (1–1) a 66., Molnár G. (1–2) a 79. percben

A gólok története

13. perc: Ilics baloldali szöglete után a hosszú oldalra átszálló labdát Vári Barnabás 8 méterről úgy fejelte a jobb alsó sarokba, hogy a labda pattant is egyet, mielőtt a hálóban kötött ki, 1–0.

66. perc: Vajda Sándor passzolta a védők mögé a labdát, a keresztbe futó Molnár Gábor pedig 12 méterről ballal a jobb alsó sarokba lőtte, 1–1.

79. perc: Molnár Gábor indult be jól, és 14 méterről ballal a kapu jobb oldalába lőtte a labdát, 1–2.


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló