Jól hátbaverték az edzőt (is)

2021-06-17 11:19:28
Kisvárda FC

Megtartotta első foglalkozását Kisvárdán a Joao Janeiro vezette szakmai stáb.

A szerdai bemutatkozó találkozás után csütörtökön reggel a csapat egyik fele orvosi vizsgálaton vett részt (a másik pénteken tudja le ezen kötelezettségét), majd délelőtt megtartotta első foglalkozását Joao Janiero, a Kisvárda Master Good új portugál vezetőedzője. A bemelegítés előtt a 39 éves szakember hangsúlyozta, hogy amolyan tipikus rávezető, első edzés lesz, amely kocogásból, futóiskolából, cicázásból, labdatartó feladatokból állt, és mintegy másfél órán át tartott. A kapusok persze külön vonultak, őket Sandro Tomic kapusedző vette kezelésbe.

Az hamar kiderült, hogy Janeiro harsány, latinos temperamentumú edző, miként az is, hogy már mostanra jól elsajátította a keret tagjainak megismerését, hiszen mindenkit a nevén szólított a foglalkozás során.

A csapategységet erősítendő a végén az újoncok felavatására került sor: Németh Márknak, Nagy Mihály Krisztiánnak és a szakmai stáb új tagjainak, Joao Janeirónak, Ricardo Pedrónak, Sandro Tomicnak is át kellett futnia a „régiek” alkotta sorfal között, miközben nem úszták meg hátbeverés nélkül. És bár kesztyű csak a kapusokon volt, azért a többiek is kesztyűs kézzel bántak az új társaikkal, akiknek nem kell majd orvosi látleletért szaladniuk. Kijutott a jóból Driton Camajnak is, aki a szerdai találkozót mulasztotta el kisebb rosszullét miatt. Jaszir Aszani a csütörtöki edzésbe még nem kapcsolódott sem, ahogy Janisz Karabeljov sem, ő a bajnoki szünet nagy részét a bolgár válogatottnál töltötte, így kapott néhány nap pluszszabadságot.

Kapcsolódó videó

Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-28 15:15
OTP Bank Liga, 30. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Paksi FC
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő