Jobbulást kívánunk Gazdag Dánielnek!

2019-12-02 08:49:56
Kisvárda FC

Játékosunk, Hugo Seco már szombat este kereste és üzenetet küldött a Honvéd futballistájának.

A Honvéd elleni mérkőzés 71. percében kialakult dulakodásban (játékosunk, Hugo Seco és a vendégek futballistája, Gazdag Dániel akadt össze az oldalvonalon kívül – a történtekért mindkét játékos sárga lapot kapott) sajnálatos sérülést szenvedett a fővárosiak válogatott középpályása, Gazdag Dániel. A játékost a mérkőzés után kórházba szállították, és megállapították, hogy két szalag elszakadt a vállában, műtétre szorul, ebben a naptári évben már nem léphet pályára.

Az esetet természetesen sajnáljuk, azt pedig külön, hogy – mivel Gazdag petneházi származású – a családtagjai szeme láttára történt a sérülés. Jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk neki!

Közben a médiában elterjedtek olyan hírek, hogy Hugo Seco még csak bocsánatot sem kért és nem is érdeklődött a megsérült játékos hogyléte felül. Ezzel szemben az az igazság, hogy portugál szélsőnk amint értesült arról, hogy Gazdagot kórházba kell szállítani, azonnal rákeresett a Honvéd játékosának Facebook-profiljára, és még szombaton, 20:09-kor elnézést kérő és a hogyléte felől érdeklődő üzenetet küldött a számára. Ezt honlapunkon és a nyilvánosságon keresztül ezennel még egyszer megteszi Hugo Seco, aki azt is hozzátette, hogy látja, Gazdag Dániel még nem nézte meg az általa küldött üzenetet.

A történteken ez nem változtat, sajnáljuk a sérülést, a magyar futballnak is érdeke, hogy mielőbb felépüljön a pályafutását Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből indító tehetséges középpályás!

Borítófotó: nso.hu

Illusztráció: FrissMédia


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló