Jobbulást kívánunk Gazdag Dánielnek!

2019-12-02 08:49:56
Kisvárda FC

Játékosunk, Hugo Seco már szombat este kereste és üzenetet küldött a Honvéd futballistájának.

A Honvéd elleni mérkőzés 71. percében kialakult dulakodásban (játékosunk, Hugo Seco és a vendégek futballistája, Gazdag Dániel akadt össze az oldalvonalon kívül – a történtekért mindkét játékos sárga lapot kapott) sajnálatos sérülést szenvedett a fővárosiak válogatott középpályása, Gazdag Dániel. A játékost a mérkőzés után kórházba szállították, és megállapították, hogy két szalag elszakadt a vállában, műtétre szorul, ebben a naptári évben már nem léphet pályára.

Az esetet természetesen sajnáljuk, azt pedig külön, hogy – mivel Gazdag petneházi származású – a családtagjai szeme láttára történt a sérülés. Jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk neki!

Közben a médiában elterjedtek olyan hírek, hogy Hugo Seco még csak bocsánatot sem kért és nem is érdeklődött a megsérült játékos hogyléte felül. Ezzel szemben az az igazság, hogy portugál szélsőnk amint értesült arról, hogy Gazdagot kórházba kell szállítani, azonnal rákeresett a Honvéd játékosának Facebook-profiljára, és még szombaton, 20:09-kor elnézést kérő és a hogyléte felől érdeklődő üzenetet küldött a számára. Ezt honlapunkon és a nyilvánosságon keresztül ezennel még egyszer megteszi Hugo Seco, aki azt is hozzátette, hogy látja, Gazdag Dániel még nem nézte meg az általa küldött üzenetet.

A történteken ez nem változtat, sajnáljuk a sérülést, a magyar futballnak is érdeke, hogy mielőbb felépüljön a pályafutását Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből indító tehetséges középpályás!

Borítófotó: nso.hu

Illusztráció: FrissMédia


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2021-07-31 17:00
OTP Bank Liga, 1. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
5-1
4-0
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-05-09 17:00
OTP Bank Liga, 33. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk