Jobban kell játszanunk!

2023-08-10 14:45:58
Kisvárda FC

Milos Kruscsics a magyar bajnokságban szinte minden csapat egy szintet képvisel, így az újoncnál is nehéz meccs vár ránk. BEHARANGOZÓ

A hétfői, kecskeméti meccs lefújása után kevesebb mint négy napot mutatott a következő meccsre utaló visszaszámlálónk, hiszen pénteken máris pályára lép NB I-es csapatunk. Harmadszor is idegenben, az első két fordulóban egy ponttal gazdagodó MTK Budapest otthonában. A mérkőzés 20 órakor kezdődik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

„Nincs sok időnk a két forduló között, pedig sok a feladatunk – ismerte el vezetőedzőnk, Milos Kruscsics. – A regenerálódás a legfontosabb, emellett persze taktikailag is felkészülünk és kielemeztük az előző mérkőzést is. Kecskeméten nem teljesítettünk jól, más megközelítésre van szükségünk, mindenképpen agresszívabb futballt várok. Egyszerűen jobban kell játszanunk!”
Az első két fordulóban a kupagyőztes Zalaegerszeg (2–0) és az ezüstérmes Kecskeméti TE (1–3) otthonában játszottunk. Az, hogy a következő meccsen az utóbbi időben az első- és másodosztály között liftező MTK lesz az ellenfelünk, jelentheti azt is, hogy más szintet képvisel.

„A Ferencvárost leszámítva nincsenek nagy különbségek a csapatok között, mindegy, hogy az ezüstérmesről, vagy az újoncról beszélünk, hasonló szintet képvisel a mezőny – véli Milos Kruscsics. – Az ellenfelünk játssza a futballt, tehetséges játékosai vannak, tudjuk, mire számíthatunk. Néhány kulcsjátékost személyesen is jól ismerek, ilyen például Nemanja Antonov, aki technikás futballista, jól lő távolról, képes helyzetbe hozni a társait, de említhetem Hej Viktort is, akit nem különösebben kell bemutatnom, hiszen tőlünk igazolt az MTK-hoz. Nem rosszak a csatáraik sem, összességében tehetséges az együttesük.”
Kecskeméten még nem lehetett a keret tagja, de már javult az állapota Bohdan Melnik, Driton Camajnak és Balogh Norbertnek is.

„Folyamatosan javul a sérültjeink állapota. Bohdan Melnik újra a csapattal készül, Driton Camaj is visszatért, valamint Balogh Norbert is elkezdte az edzéseket. Teljes kerettel dolgozhatunk” –nyugtatott meg mindenki Milos Kruscsics.


A borítófotón: A Kecskeméten látottnál agresszívabb futballt vár Milos Kruscsics Czékus Ádáméktól


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló