Jó mentalitással és önbizalommal

2021-10-30 07:10:21
Kisvárda FC

A Zalaegerszeg ellen folytathatjuk remek bajnoki menetelésünket – BEHARANGOZÓ.

E heti második hazai mérkőzésünket játsszuk vasárnap – az MTK ellen kiharcolt szerdai kupatovábbjutás (4–1) után a Zalaegerszeg a vendég, immár újra a bajnoki pontokért. A csütörtök este híre volt, hogy csapatunk a Mol Magyar Kupa nyolcaddöntőjében újabb élvonalbeli riválist kapott, az Újpest FC–Kisvárda Master Good összecsapás lesz abban a fázisban az egyetlen olyan mérkőzés, amelyen két NB I-es csapat játszik majd egymással.

„Egyelőre nem nagyon foglalkoztat az a mérkőzés, hiszen majd februárban játsszuk, de az biztos, nem a legjobb számunkra a sorsolás, hiszen újra első osztályú csapat ellen játszunk, ráadásul idegenben – utalt a sorsolásra Joao Janeiro, csapatunk vezetőedzője. – Van még időnk bőven addig, biztos jó meccs lesz, hiszen két kiváló csapat találkozik majd, de van még bőven feladatunk addig.”

Elsőként a ZTE elleni hazai meccs, amelyre – a bajnoki eredmények alapján – csapatunk három nyeretlenül, a szárnyakat kapott ellenfél pedig három győztes mérkőzés után érkezik.

„Veszélyes ellenfél látogat hozzánk, amit ezek az eredmények, köztük a Ferencváros idegenbeli legyőzése is igazol – beszélt a vasárnapi ellenfélről Joao Janeiro. – Ugyanakkor itthon játszunk, jó hangulat vár ránk, felkészültünk az ellenfélből, nincs mitől tartanunk. Minden ellenfél veszélyes, mindenki ellen nehéz mérkőzésre lehet számítani, ez egy ilyen bajnokság. Megint csak nagyon fontos, hogy mentálisan fókuszálni tudjunk a mérkőzésre.”

Nemcsak a ZTE gyűjthetett önbizalmat az előzőleg megnyert mérkőzésekből, hanem szerdán csapatunk is, hiszen az MTK ellen magabiztos győzelmet aratott.

„Győzni mindig jó, így a csapat önbizalmának jót tehetett az a siker ­is – árulta el Joao Janeiro. – Az is igaz, sosem éreztem, hogy ennek a csapatnak baj lenne az önbizalmával. Egy biztos, ismét a legjobb formánkat szeretnénk nyújtani, ennek rendeltünk alá mindent az elmúlt napokban.”


Következő mérkőzés
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2021-12-12 18:45
OTP Bank Liga, 16. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
2-1
2-1
Mol Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-12-05 13:30
OTP Bank Liga, 15. forduló