Jegyértékesítési hajrá

2018-09-13 20:10:07
Kisvárda FC

Pénteken még elővételben meg lehet vásárolni a Haladás elleni belépőket, szombaton pedig a stadionban kinyit a jegypénztár.

Egész héten, így még pénteken is meg lehet vásárolni a belépőket a szombaton 17 órakor kezdődő Kisvárda Master Good–Haladás NB I-es mérkőzésre, amelyet az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában rendeznek. Az elővételi árusítás helye a tornacsarnok első emelete, ahol a hét utolsó munkanapján 8 és 16 óra között várják a vásárlókat.

Szombaton 14 órakor nyit ki a stadionban a jegypénztár, így ott is be lehet szerezni a belépőket. A legutóbbi meccsen hosszú sorok kígyóztak a pénztárak előtt, éppen ezért arra kérjük a szurkolókat – a türelmük és a megértésük mellett –, hogy időben induljanak el a mérkőzésre, a jegyvásárlás ugyanis hosszabb procedúrát vesz igénybe, mint az NB II-ben. Éppen ezért javasoljuk az elővételi, valamint az on-line vásárlást, utóbbi a meccsjegy.mlsz.hu oldalon tehető meg, kiválasztva a Kisvárda–Haladás mérkőzést (link: http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57002498/Kisvarda-Master-Good---Szombathelyi-HALADAS).Az on-line értékesítéshez érvényes klubkártyára van szükség, amely 500 forint ellenében ugyancsak megvásárolható az elővételi jegyárusító-helyen (a mérkőzés előtt, a stadion jegypénztárában nem áll rendelkezésre ilyen lehetőség).


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-01-28 17:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mol Fehérvár FC
4-1
2-0
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
2022-11-13 13:30
OTP Bank Liga, 16. forduló