Jegyértékesítés és közlekedés

2019-08-03 08:10:04
Kisvárda FC

A pénztárak nyitvatartásáról és a megváltozott forgalmi helyzetről írunk.

A szezon első bajnokijának napján, szombaton már csak a Várkerti Stadionban nyit ki a jegypénztár, 16 órától lehet megvásárolni a 19.30-kor kezdődő mérkőzésre szóló belépőket. A vendégpénztár 17.30-kor nyit ki. A pénztárakban csak készpénzes fizetésre van lehetőség, klubkártya és személyes azonosítás nem szükséges a jegyvásárláshoz.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy megváltozott a közlekedés rendje a Várkerti Stadionban és környékén. Kérjük az alábbiak tudomásulvételét és betartását, köszönjük az ehhez viszonyuló megértésüket és türelmüket.

A legfontosabb változás, hogy a Vár utca felől megszűnt az autós behajtás a sporttelep területére, onnan csak gyalogosan lehet megközelíteni a stadiont, a körforgalom Vár utcai kijáratát másfél órával a meccs kezdete előtt lezárják az autók elől. Autóval, a város felől érkezve a Mátyás király utca (a köznyelvben csak Dögei út) felől lehet balra bekanyarodva behajtani az új bekötőúton, amelyet a két útszakasz találkozásánál táblával jelölünk (a mellékelt térképrészleten is ezt tüntettük fel).

A 4-es út felől érkezőknek ezúttal nem a TESCO-Aldi-körforgalomnál érdemes kihajtani, hanem a dögei körforgalomnál (Nyíregyháza felől érkezve másfél kilométeres plusztáv, Záhony felől érkezve annyival hamarabb kell letérni), és a Mátyás király úton haladva, a tűzoltóság épületét elhagyva kell majd jobbra fordulva, a jelölésnek megfelelően továbbhaladni.

A behajtási engedéllyel nem rendelkezők az új parkolóban hagyhatják autóikat, ott, amelyet a fesztivál ideje alatt is használni lehetett. Onnan 420-450 méteres sétával közelíthető meg a stadion. A belépőjeggyel nem rendelkezők a stadiont megkerülve juthatnak el a hazai oldalon található jegypénztárhoz. A behajtási engedéllyel rendelkezők az ellenőrző pont után hajthatnak tovább a VIP-, a skybox-, a média- és a vendégparkolóhoz, ott már a tavalyról megszokott számozással alakítottuk ki a parkolóhelyeket. Kérjük, autóikat azon a parkolórészen hagyják, ahova az engedélyük szól.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló