Jegyek – már az Újpest elleni meccsre

2023-02-13 10:20:31
Kisvárda FC

Pénteken ismét hazai környezetben játszik csaparunk, a belépők már megválthatók.

A Ferencváros elleni telt házas mérkőzés után pénteken újra hazai pályán játszik NB I-es csapatunk – 20 órától az ellenfél az Újpest FC lesz. Játékosaink elmondása szerint felemelő volt olyan légkörben és környezetben játszani, mint amilyen a szombati volt, úgyhogy legyünk minél többen a lelátón, buzdítsuk a lehető legtöbben a csapatot, amely számára újabb nagyon fontos mérkőzés következik.

Mint emlékezetes, a két csapat az ősszel felcserélte a pályaválasztói jogot, eredetileg október 1-jén fogadtuk volna az Újpestet. Akkor már néhány napig árultuk a belépőket elővételben, aki megvásárolta és nem váltotta vissza a jegyét, annak természetesen erre a mérkőzésre érvényes a belépője. A jegyértékesítés hétfőn a Csillag utcai szurkolói shopban folytatódik, az ajándékbolt nyitvatartása az alábbiak szerint alakul a héten is.

Hétfő: 12-17 óra

Kedd: 9-17 óra

Szerda: 8-16 óra

Csütörtök: 9-17 óra

Péntek: 8-16 óra

A jegyárakról ITT lehet információt kapni.

Az ajándékboltban a készpénzes mellett a bankkártyás fizetésre is lehetőség van immár a jegyvásárláskor is. Az Újpest FC elleni mérkőzésre a jegyek online is elérhetőek a https://jegymester.hu/event-host/3000/labdarugas link alatt.

Hajrá, Kisvárda!



Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló