Jegy- és bérletinfók szombatra és keddre

2020-06-10 12:10:19
Kisvárda FC

A következő, keddi hazai mérkőzés előtt csütörtökön és pénteken lehet érvényesíteni a bérleteket.

Sűrű a menetrend, a keddi, Mezőkövesd elleni bajnokit (1–1) követően szombaton 16:55-től aFerencváros vendégei leszünk, a jövő héten kedden, június 16-án, 19 órától pedig a Zalaegerszeget fogadjuk. A két mérkőzéssel kapcsolatos jegyinformációk az alábbiak.

A Ferencváros 250 jegyet biztosít szurkolóink számára a vendégszektorba. Ezek egyrészt megvásárolhatók online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, ez esetben klubkártya megadása kötelező. Arra is van lehetőség, hogy Kisvárdán, személyesen hozzájussanak a jegyhez – klubkártya megadása nélkül. Csütörtökön és pénteken napközben (10 órától), a Várkerti Stadion vendégpénztárában lehet megvásárolni 2700 forintos áron.

Merthogy, amint a korábbi két hazai meccsünk előtt, ezúttal is arra kényszerülünk, hogy a bérleteseknek tiszteletjegyeket adjunk ki – ennek helyszíne ugyancsak a vendégpénztár lesz. Erre az érvényben lévő kormányrendelet miatt van szükség, hiszen szabadtéri sporteseményeken csak három ülés kihagyásával foglalhatnak helyet a nézők. Ehhez igazodva, a közvetlenül egymás mellé szóló bérleteket az útmutatásoknak megfelelően kell kiadnunk, vagyis új ülésrendet kell kialakítanunk. A jegyek átvételére csütörtökön és pénteken 9 és 18 óra között van lehetőség a stadion vendégpénztárában. A korlátozott számban maradt egyéb ülőhelyeket csakis online lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu felületen, várhatóan csütörtök délutántól. A pontos nyitást illetően figyeljék honlapunk híradását.

Aki nem tudja, vagy nem akarja jegyre váltani a bérletet, annak a helyét áruba bocsátjuk. Nem tehetjük meg ugyanis azt, hogy miközben üres helyek maradnának a stadionban, több száz jegyigénylést nem tudunk kielégíteni. A kialakult helyzethez nemcsak a klub vezetőségének, hanem a szurkolóinknak is kell alkalmazkodniuk, ezért hagyunk kellő időt arra, hogy jegyre váltsák szurkolóink a bérletüket.

Köszönjük szurkolóinknak, hogy a Mezőkövesd elleni mérkőzésen is megfeleltek az előírásoknak, és további türelmüket, megértésüket és együttműködésüket kérjük mindaddig, amíg ez a helyzet fennáll.


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló