Javítani a befejezéseken!

2021-08-14 11:26:02
Kisvárda FC

Pusztán az eddig megszerzett pontok alapján nem mondható, hogy favoritok lennénk – NB III-AS BEHARANGOZÓ.

Ebben a bajnokságban először találkozik NB III-as csapatunk másik klub tartalékalakulatával: a Kisvárda Master Good II vasárnap 17.30-tól fogadja a Diósgyőr II-t. A felek más-más előjellel várják az összecsapást, amíg a mieink még veretlenek (Sényő 3–0, Salgótarján 1–1), addig a DVTK II két vereséggel (Debreceni EAC 0–2, BKV Előre 1–4) indított. Ez azt is jelenti egyben, hogy a mieink lennének a mérkőzés esélyesei?

­„Mivel két hasonló cipőben járó csapatról van szó, valamint mindkettőnek az a célja, hogy fiatal játékosokat foglalkoztasson és neveljen, hasonló esélyekkel indulunk harcba – vélekedett Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Nem gondolnám, hogy attól, mert nekünk négy pontunk van, a Diósgyőrnek pedig egy sem, máris mi lennénk a mérkőzés favoritjai. Már csak azért is, mert mindkét csapatnál sok változás történt a nyáron, ahogy az ellenféltől, úgy tőlünk is több tapasztaltabb játékos távozott, így még inkább a fiataloké a terep miénk oldalon. Szerdához képest elsősorban a helyzetkihasználásban kell javulnunk, hiszen labdabirtoklásban és a lehetőségek kialakítása terén nem nyújtottunk rosszat. Igyekeztünk mindent megtenni azért a két meccs között meglévő időben, hogy a befejezésben eredményesebbek legyünk, és arra törekszünk, hogy három ponttal gazdagodjunk.”

A mérkőzést a Várkerti Sporttelep újonnan kialakított pályáján rendezik, meg, bejárat a Vár utca felől. A belépőjegy 500 forintba kerül.


NB III KELETI CSOPORT, 3. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (5.)–DIÓSGYŐRI VTK II (19.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 17.30

Vezeti: Tóth Tamás (Kovács Zoltán, Varga György)


A borítófotón: A nyáron igazolt Sztaroszta Dávid (jobbra) egyre meghatározóbb szerepet játszik a csapatban

Fotó: Ombodi Tamás


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló