Játékosunk jellemezte az ellenfelet

2021-07-07 17:54:42
Kisvárda FC

A csütörtöki rivális soraiban középpályásunk egykori csapattársai is pályára lépnek.

A keddi megérkezés utáni egy, valamint a szerdai két és a csütörtöki délelőtti újabb edzést követően csütörtökön kora este, 18 órától lejátssza első ausztriai edzőmeccsét NB I-es csapatunk. Az ellenfél a román első osztály legutóbbi idényének nyolcadik helyezettje, az FC Arges Pitesti lesz. A mérkőzés helyszíne Jennersdorf, vagyis Gyalafalva.

Hogy milyen erőt képvisel az ellenfél, arról küldöttségünk tagjai közül a leghivatottabbat kérdeztük, aki nem más, mint román középpályásunk, Claudiu Bumba.

„Az FC Arges az előző szezonban az első osztály legnagyobb meglepetését okozta – kezdte a jellemzést Claudiu Bumba. – A pitestiek fiatal edzőjük, Andrei Prepelita irányításával, fiatal csapatukkal az alapszakaszban végig versenyben voltak a hatcsapatos felsőházi rájátszásba jutásért, és csak két ponttal maradtak le a legjobb hat közé kerülésről. vagyis nagyon komoly ellenféllel találkozunk, amelynek játékosai szervezett csapatot alkotnak. Az Arges csapatában vannak ismerőseim, korábbi csapattársaim ellen is pályára léphetek, illetve az edzőjükkel is futballoztam korábban. Reménykedem abban, hogy jó mérkőzést játszunk majd csütörtökön, miként abban is, hogy senki sem sérül meg.”

Az 1953-ban alapított, lila-fehér klubszíneket viselő FC Arges egyénként kétszeres román bajnok (1972, 1979).

A szintén Ausztriában edzőtáborozó tartalékcsapatunk, a Kisvárda Master Good II is csütörtökön lép először pályára az itt tartózkodása óta, a Rudersdorfban 10 órakor kezdődő edzőmeccsen a Sturm Graz amatőrcsapata lesz az ellenfél. Erről a mérkőzésről online eredménykövetéssel, NB I-es csapatunk edzőmeccséről szöveges online közvetítésben számolunk majd be.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló