Itthon is lesz Újpest elleni meccs

2020-09-11 09:29:19
VLA

A korosztályos NB I-es csapataink is a lilák ellen lépnek pályára – BEHARANGOZÓ

A Vasas és az MTK után a harmadik fordulóban is patinás fővárosi klub utánpótláscsapataival mérkőznek a kiemelt bajnokságban szereplő középső szekciósaink. Ezúttal az Újpest lesz az ellenfele az U15-ös és az U14-es korosztályunknak. Szóval, jó kis Újpest-hétvége előtt állunk, hiszen NB I-es csapatunk is a lilák ellen játszik – vasárnap, idegenben.

Maradva a korosztályos összecsapásoknál – jó kis meccsekre van kilátás szombaton kora délután a Várkertben is. Ebben a két korosztályban márciusban még találkoztak a felek, akkor az U14-esek (akik most az U15-ös csapatok gerincét alkotják) meccsét a mieink nyerték 3–2-re, U15-ben pedig 4–0-ra nyertünk. Hasonló eredményekkel most is kiegyeznénk…

„Jó formában lévő csapat látogat hozzánk, amely jó futballt is játszik. Szeretnénk kijavítani a múlt heti kisiklást, és jó teljesítménnyel visszatérni a győztes útra” – mondta az U15-ösök edzője, Deák Béla, aki tavasszal még az U14-eseket dirigálva szerzett tapasztalatot az újpestiek ellen.

A kisebbek ellenben most először játszanak a lilák ellen, illetve egyszer már igen, a nyáron, edzőmeccsen.

„Az Újpest ellen játszottunk a felkészülés során, akkor vereséget szenvedtünk. Most nem is lehet más a célunk, mint revansot venni rajtuk. A látottak alapján közel azonos képességű csapatok találkoznak, ilyenkor apróságok is dönthetnek, bízom benne, hogy ezúttal a mi javunkra” – nyilatkozta Márton István, az U14-es csapatunk edzője.

A két mérkőzést szombaton két pályán, egy időben rendezik a Várkertben.


MLSZ ORSZÁGOS U15, 3. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA (6.)–Újpesti TE (1.)

MLSZ ORSZÁGOS U14, 3. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA (8.)–Újpesti TE (9.)


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló