Itt már nincsenek könnyű meccsek

2022-03-11 10:40:17
VLA

A szombati utánpótlásmenüben három hazai és egy idegenbeli mérkőzés szerepel. BEHARANGOZÓ

Szombaton négy utánpótlácsapatunk játszik bajnoki mérkőzést. A Várda LA U16-os, U13 és U12-es legénysége hazai környezetben játszik, egyedül az U14-eseknek kell utazniuk, ők Debrecenben lépnek pályára.


MLSZ ORSZÁGOS U16 A CSOPORT, 4. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (2.)–Mol Fehérvár FC (8.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Ismét nagyon nehéz próbatétel vár ránk. Nagyon szoros mérkőzéseket játszottunk eddig a Fehérvárral, technikás, magabiztos, gyors futballt játszó csapat. Hazai környezetben mindenképp győzni szeretnénk, ha ugyanolyan lesz a hozzáállásunk, mint az előző két bajnokin, akkor meg is lesz a három pont!


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 16. FORDULÓ

Szombat, 10.00: DVSC (6.)–Várda LA (4.)

Oláh Levente, a VLA edzője: – Sajnos nem úgy kezdtük a bajnokságot ahogyan azt elképzeltük, ezért fontos lenne a jó folytatás. Ebben az osztályban nincsenek könnyű mérkőzések, minden egyes győzelemért keményen meg kell dolgozni, ez szombaton sem lesz másként. Több mint féltucat hiányzónk van, de mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy győztesen hagyjuk el a pályát Debrecenben.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 15. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA–Salgótarjáni BTC

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Továbbra is sok a beteg és a sérült, ennek ellenére is esélyesebbek vagyunk. A héten kevés dolgot tudtunk gyakorolni, nem sok oktatás fért bele, de tudtunk játszani egy edzőmérkőzést Tarpán, ami megmutatta, hogy az edzés és meccshiány ellenére is tud jól működni a csapat. Tavasszal csak annyit szeretnék a csapattól, hogy mérkőzésről mérkőzésre a kért egyéni és csapattaktikai feladatokat teljesítse, valamint, hogy minél tovább őrizzük meg veretlenségünket.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 13.30

Szombat, 13.30: Várda LA–Salgótarján

Deák Béla, a VLA edzője: – Nagyon vártuk már, hogy végre nekünk is elkezdődjön a bajnokság és hosszú idő után tétmérkőzést tudjunk játszani. Az eddigi eredmények alapján előreláthatólag nem ez lesz életünk mérkőzése, de kellő komolysággal és alázattal, valamint megkötések alkalmazásával próbálunk majd minél többet kihozni a belőle, hogy fejlesztő hatást érjük el a srácoknál.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló