Ítéletidő vetett véget az edzésnek

2018-09-03 17:32:57
Kisvárda FC

Elképesztő vihar tombolt Kisvárdán jégesővel, szélviharral, a felnőttcsapat tréningjét is félbe kellett szakítani – VIDEÓ

Ítéletidő tombolt Kisvárdán hétfőn délután, éppen akkor, amikor a várkerti futballkomplexumban nagyüzem volt, a korosztályos csapatok mellett a felnőttek is edzettek. Dajka László vezetőedző mintegy húsz perc után szüntette be a gyakorlást.

Pap felől érkeztek a fekete fellegek, hatalmas szél kíséretében. A vár körül borult minden, ami borulhatott, és mindenki menekülőre vette a figurát, futott az épületbe. Jött a jég is, és a viharról készült felvételeken azt látni, hogy szinte nem lehet látni semmit az esőfüggönytől…

Pillanatok alatt hatalmas víz lepett el mindent, pályákat és a parkolókat is. A felvételen is látszik, hogy a „fű kettőn”, ahol a felnőttcsapat gyakorolt, áll a víz, a műfüves pálya burkolata pedig néhol felpúposodott, mert nem tudta elnyelni a félórás vihar alatt felhalmozódott rengeteg vizet. Személyi sérülés szerencsére nem történt, a helyreállításnak viszont lehetnek költségei.

A tervek szerint felnőttcsapatunk kedden és szerdán is két-két edzéssel készül, a hétvége viszont szabad lesz, hiszen a válogatott mérkőzése miatt az NB I-ben nem rendeznek fordulót.



Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló