Ismét vereség az Eger ellen

2021-04-07 18:52:50
VLA

A Várda LA U14-es csapata a bajnoki címre hajtó riválisa ellen veszített.

Az idegenbeli őszi 11–0-s vereség után ezúttal már „csak” 4–1-re veszített U14-es lánycsapatunk a bajnoki címre is esélyes, a csoportban a második helyen álló Eger ellen. Sőt, a gólnélküli első félidőt követően, 1–2-nél egészen szorossá vált a meccs, ám a vendégek végül bebiztosították győzelmüket.


LÁNY U14 HNP ÉSZAKKELETI CSOPORT, 11. FORDULÓ

Várda LA–Eger SE 1–4 (0–0)

VLA: Miklovicz – Márta R., Nyalka, Ignéczi Zs., Kolozsi, Kőrösi K., Ignéczi, Bihari Cs., Krisztián L. Csereként léptek pályára: Bihari P., Fodor I., Botta, Plesa A. Edző: Homokiné Bákonyi Mária

Gólszerző: Nyalka

Homokiné Bákonyi Mária: – Az őszi forduló eredményéhez viszonyítva nagyon ügyesen játszottak a lányok. Az első félidőben lehetőségünk lett volna a mérkőzést megnyerni, de a futball ezúttal is bizonyította, hogy ennyi lehetőséget nem lehet büntetlenül kihagyni. A második félidőben sajnos megsérült az egyik meghatározó játékosunk, az ellenfélnek pedig sikerült megnyernie a mérkőzést. Megdicsérem a lányokat, hogy ebben a nehéz helyzetben is tudásuk legjavát próbálják adni. Gratulálok Nyalka Lili góljához, Krisztián Larának pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!


next match
Erzsébeti SMTK
Kisvárda Master Good
ESMTK Labdarúgó Stadion
2023-02-08 13:00
Mol Magyar Kupa nyolcaddöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Budapest Honvéd
1-1
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Bozsik Aréna
2023-02-04 17:00
OTP Bank Liga, 18. forduló