Ismét pénteken indul az utánpótlásvíkend

2022-05-05 11:20:41
VLA

A legnagyobbak a Kecskemétet fogadják, az U14-esek az MTK-hoz látogatnak. BEHARANGOZÓ

A Várda LA csapatai közül pénteken ketten lépnek pályára bajnoki pontokért: az U19 hazai pályán fogadja a Kecskemétet, az U14-esek a fővárosba látogatnak.


MLSZ ORSZÁGOS U19 B CSOPORT (9-16. HELYÉRT), 11. FORDULÓ

Péntek, 11.00: Várda LA (5.)–Kecskeméti TE LA (3.)

Török László, a VLA edzője: – Az első körben Kecskeméten fájó vereséget szenvedtünk. Nem szeretek visszatekinteni ilyenkor már mérkőzésekre, utána megnéztem éppen elégszer. A Kecskemét nagyon jó csapat, a támadójátékuk nagyon dinamikus és veszélyes. Minden mérkőzés más a keret és az összeállítások tekintetében is mindkét oldalon. Az elmúlt hétvégén a Mol Fehérvár ellen remek csapat- és egyéni teljesítményeket produkáltunk, ezeknek volt köszönhető a sikerünk. Szeretnék hasonlóan jól és eredményesen játszani a KTE ellen is és megtartani a hazai veretlenségünket.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 24. FORDULÓ

Péntek, 14.00: MTK Budapest (9.)–Várda LA (8.)

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Abban a másfél hónapban, amióta együtt dolgozunk a gyerekekkel, nagyon sokat léptünk előre, a fegyelmezettség és az alázat már adott, mindenki átérzi, hogy minden értük van. Éppen ezért a hangsúlyt a héten rá tudtuk fektetni a taktikai elemekre, ezek megvalósításában nagyon sokat várok a pénteki mérkőzéstől, ahonnan, remélem, győzelemmel tértünk haza.


A borítófotón: Az U14-es csapatunk az MTK vendége lesz


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló