Információk a felcsúti meccsre

2021-09-07 12:38:12
Kisvárda FC

Szurkolóinknak vasárnap ezekre kell figyelniük a jegyvásárlás és a stadionba jutás kapcsán.

Két hét szünet után vasárnap újabb bajnokit játszik csapatunk, méghozzá olyan mérkőzésen, amelyen az aktuális tabella első helyezettje a második otthonában szerepel. A felcsúti mérkőzés kapcsán a Puskás Akadémia FC munkatársai az alábbi szurkolói információkra hívják fel mindazok figyelmét, akik a helyszínen szeretnék megtekinteni a rangadót.

A Puskás Akadémia a normál jegyrendszer aktiválást kérte, így nem kérnek klubkártyát, sem személyes adatokat online és személyesen jegyvásárlásnál, viszont a személyes jegyvásárlások esetén, aki kedvezményes jegyet vásárolna, ahhoz be kell mutatnia, az arra feljogosító igazolványt, mint például diákigazolvány. A vendégszektorba ugyanazok a kedvezmények érvényesíthetőek.

Kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak látogathatnak ki a mérkőzésre.

A vendégszektorhoz a 3-as bejáratnál (térkép mellékelve) tudnak becsekkolni a jegyekkel, és itt kell felmutatniuk a koronavírus elleni védettség igazolást (zöld színű plasztikkártya), az érintett a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatása is kötelező, fontos, hogy papíralapú oltási igazolást nem tudnak elfogadni.

Ha online veszik meg a jegyüket, akkor olcsóbb lesz, mint a mérkőzésnapján (például felnőttnek – elővétel és online: 800 Ft, mérkőzésnapon a helyszínen: 1000 Ft. Diák-nyugdíjas kategória esetében az elővételi és online jegy 300 Ft, a helyszíni 500 Ft.).

A vendégszektor a 3I és a 3H, az 5-6-os jegypénztár ablaknál várják a Kisvárda szurkolókat (térkép mellékelve).

A vendégszektorhoz a 3-as bejáratnál tudnak becsekkolni a jegyekkel a Kisvárda-szurkolók, a vendégpénztár és a kapuk is két órával a mérkőzés előtt nyitnak, azaz 15:30-kor.


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló